ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ…


ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑΤΖΗ!Αυτό είναι το αρχοντόπουλο από την Κοζάνη που άδειασε τον Καλαματιανό παπατζή. Ο ανεξάρτητος – πλέον - βουλευτής Γ.Κασαπίδης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1971. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών (1996) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης... και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (2000) του ιδίου πανεπιστημίου
στην Αγροτική Οικονομία.

Παράλληλα με την έναρξη των μεταπτυχιακών του σπουδών (1998), ανέλαβε την επιμέλεια και παρουσίαση σε τοπικό κανάλι της τηλεοπτικής εκπομπής «Αναζητώντας τη Δήμητρα», με αντικείμενο αγροτικά και περιβαλλοντικά θέματα. Ένα χρόνο αργότερα, ανέλαβε και την επιμέλεια του ρεπορτάζ αγροτικής – περιβαλλοντικής πολιτικής για το δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού.
Το κοινοβουλευτικό «βάπτισμα του πυρός» ο Γιώργος Κασαπίδης το έλαβε το 2004 επί Κώστα Καραμανλή, όταν εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του νομού Κοζάνης με τη ΝΔ. Έκτοτε, εξελέγη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (2007, 2009, 2012).
Μάλιστα, το Δεκέμβριο του 2009, του ανατέθηκε από το νέο πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα