Θεσσαλονίκη: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οίκο ανοχής

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ανάληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένας άνδρας 35 ετών, ιδιοκτήτης διαμερίσματος που χρησιμοποιούταν παράνομα ως οίκος ανοχής, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων»...

Συγκεκριμένα,
από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα λειτουργεί παράνομος οίκος ανοχής, όπου σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εκδίδονταν επ’ αμοιβή τέσσερις γυναίκες, δύο αλλοδαπές ηλικίας 29 και 23 ετών και δύο Ελληνίδες 31 και 41 ετών, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού που πραγματοποιούνταν μέσω καθορισμένης τηλεφωνικής σύνδεσης.

Από την προανάκριση προέκυψε, επίσης, ότι ο 35χρονος ιδιοκτήτης παραχώρησε το εν λόγω διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, εις βάρος των τεσσάρων γυναικών βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις, διότι εκδίδονταν χωρίς να υποβάλλονται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και δίχως να έχουν τη σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα