Στο φως η... σπηλιά των οργίων του Μπερλουσκόνι

Και όμως... οι φήμες επαληθεύονται! Χρόνια τώρα ακούμε για την περίφημη σπηλιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα Certosa της Σαρδηνίας και η ύπαρξή της έρχεται να επιβεβαιωθεί με τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στη σελίδα του στο Internet ο Ιταλός φωτογράφος, Antonello Zappadu....
Ο Zappadu έγινε γνωστός, όταν το 2009 κατάφερε να μπει στη σπηλιά και να φωτογραφήσει γυμνές και ημίγυμνες καλλονές, που κρατούσαν «συντροφιά» στον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό και την υπόλοιπη παρέα του.
Η κρυφή σπηλιά, που βρίσκεται κάτω από την έπαυλη και θυμίζει κάτι από ταινία του «James Bond», διαθέτει πισίνα, της οποίας το πάτωμα είναι ψηφιδωτό και απεικονίζει τον θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λέγονται, η σπηλιά, όπου ο Καβαλιέρε ξεσάλωνε, συνδέεται με ένα μικρό τούνελ και μία πύλη που οδηγεί στη θάλασσα.
Ο Zappadu, που πλέον ζει στην Κολομβία, ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες δεν είναι δικές του, αλλά προέρχονται από άγνωστη πηγή.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως στην περιβόητη βίλα έχουν προσκληθεί και έχουν μείνει τόσο ο Τόνι Μπλερ όσο και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Περισσότερα στο protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα