Στα άκρα η κόντρα Ζωής-Μαρκογιαννάκη…



«Είναι χαλκείο ο Μαρκογιαννάκης, όπως χαλκεία είναι και αυτά που λέει για μένα ότι δηλαδή του τηλεφωνούν οι δικαστές και του λένε πως είναι δυνατόν να ασκεί δικηγορία η Ζωή Κωνσταντοπούλου», φέρεται να είπε ουρλιάζοντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα της Προανακριτικής προς τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη...

Αυτοαναφλέγει ο πρόεδρος χωρίς λόγο ιδίως όταν η Ζωή άρχισε να ρωτάει τη μάρτυρα και δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου για τον κ. Παπασταύρου, στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού (το όνομά του είναι στη λίστα Λαγκάρντ)
διευκρινίζουν από το ΣΥΡΙΖΑ.
«Συκοφαντία! Θα σας δώσω τα πρακτικά. Εγώ ήμουνα έξω από την αίθουσα και με πήραν τηλέφωνο για να σταματήσω τη Ζωή που ρωτούσε επί 58 λεπτά. Είπαμε ότι οι εκπρόσωποι μπορούν να ρωτάνε είκοσι,εικοσιπέντε λεπτά, άντε τριάντα και για την κυρία Ζωή σαράντα. Εξήντα λεπτά και δεν έλεγε να τελειώσει. Κι όταν μπήκα μέσα ρωτούσε η κυρία για το C4I (Σύστημα ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων),έλεος! Τι δουλειά έχει ο Παπακωνσταντίνου με το σύστημα ασφάλειας των Ο.Α; Αν έχει τότε και εγώ ,είμαι Αλβανός! Αψευδής μάρτυρας τα πρακτικά, εγώ θα κάνω το παν να τα πάρετε και να αποφασίσετε» είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικαλέστηκε ως μάρτυρα της ιστορίας το γραμματέα της επιτροπής Ανδρέα Κουτσούμπα για τα όσα είπε εναντίον της ο πρόεδρος και που αφορούσε κυρίως στο σχόλιο υποτίθεται των δικαστών.
Δηλαδή, πήραν –λέει-οι δικαστές τον πρόεδρο της επιτροπής και του είπαν πως την αντέχεις τη Ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα