Σκανδαλίδης: Θα διαγράψει εμένα και θα αφήσει τον Χρυσοχοΐδη που μιλά για ένωση με την κεντροδεξιά;

Συνεχίζονται οι φουρτούνες στην Ιπποκράτους με τον πρώην υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη να επιμένει πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση, ακόμα και αν τον διαγράψει από το ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος....
Με την κατάσταση λιγό να μοιάζει μη αναστρέψιμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον Κώστα Σκανδαλίδη και οι δυο τους συναντήθηκαν στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους
το απόγευμα.
Ωστόσο ο κ. Σκανδαλίδης σε συνέντευξη που έχει δώσει και θα δημοσιευθεί την Κυριακή στην Real News υποστηρίζει πως κανείς δεν μπορεί να τον διαγράψει από το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο τονίζει πως αν η κατάσταση φτάσει σε τέτοιο σημείο «ας διαγράψει εμένα και ας αφήσει τον Χρυσοχοΐδη που μιλά για ένωση με την κεντροδεξιά».
Επισημαίνει μάλιστα πως «δεν μου πάει αυτή η κυβέρνηση ούτε αντέχω να ψηφίσω μέτρρα που θα βυθίσουν τον κόσμο στην φτώχεια». Εξάλλου την Τετάρτη θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου, οπότε και θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει και ποια γραμμή θα ακολουθήσει την εντός ή την εκτός ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα ο κ.Βενιζέλος σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό του κόμματος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Μάρκο Μπόλαρη, με τον οποίο «έκλεισε» ραντεβού για να συναντηθούν την Δευτέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα