ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 984; ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ

Στην ΕΡΤ η απεργία συνεχίζεται- οι συνάδελφοι απεργούν γιατί μπήκαν στον «πάγο» ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη. Στον Αθήνα 9,84 αντιθέτως, από σήμερα το πρωί το πρόγραμμα εκπέμπεται κανονικά.
Τα συνδικαλιστικά σωματεία, έκριναν ότι η απόλυση της συναδέλφου Λαμπρινής Θωμά, η οποία λογοκρίθηκε και είχε το… θράσος να διαμαρτυρηθεί, δεν αξίζει ανάλογης αντίδρασης με αυτή που προκάλεσε το
κόψιμο «μέχρι νεοτέρας» των Αρβανίτη και Κατσίμη. Έστω και αν η Συνάδελφος (το «σίγμα» κεφαλαίο» Λαμπρινή Θωμά, λογοκρίθηκε γιατί στήριξε την προηγούμενη απεργία των δημοσιογράφων.

Μην πάει κανενός το μυαλό πονηρά στο (αυθαίρετο) συμπέρασμα ότι ψέγω εκείνους που αποφάσισαν να απεργήσουν. Όσους ακολουθούν δύο μέτρα και δύο σταθμά, ψέγω. Εκτός και αν θεωρούν ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι δύο ταχυτήτων.

Αυτοί που βγαίνουν στο γυαλί και αυτοί που δεν βγαίνουν. Αν τα σωματεία θέλουν να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους, καλό είναι όποια απόφαση ισχύει για την ΕΡΤ, να ισχύει αυτομάτως και για τον Αθήνα 9,84. Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Όταν στην ΕΡΤ έρθει η ώρα να κριθούν και πάλι οι συμβασιούχοι, να θυμηθούν τον σκληρό τους εαυτό. Στην τελική, κάποιοι από αυτούς… βγαίνουν στο γυαλί.
πολυ σωστα επισημαινει το θεμα το newpost.
Keywords
Τυχαία Θέματα