Προσλήψεις θεραπευτών στον Ο.Κ.Α.Ν.Α

Πρόσκληση για την κάλυψη πέντε θέσεων εργασίας απηύθυνε ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (Ο.Κ.Α.Ν.Α).
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν πρόκειται να απασχοληθούν για δώδεκα μήνες στo πλαίσιo της δράσης «Αγωγή και προαγωγή της υγείας των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.... Αξίζει να επισημανθεί πως προβλέπεται και δυνατότητα παράτασης του διαστήματος απασχόλησης για επιπλέον δώδεκα μήνες.
Οι ειδικότητες επιστημονικού και θεραπευτικού προσωπικού που ζητούνται αντιστοιχούν
σε:
Δύο θέσεις Θεραπευτών (Κοινωνιοθεραπευτών-Streetworkers) Π.Ε. ή Τ.Ε.
Τρεις θέσεις Θεραπευτών (Κοινωνιοθεραπευτών-Streetworkers) Δ.Ε. ή Υ.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας οφείλουν να είναι επαγγελματίες ψυχικής υγείας και συναφών κλάδων ή/και αποθεραπευμένοι πρώην τοξικομανείς ,που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς κάποιο από τα αναγνωρισμένα θεραπευτικά προγράμματα της χώρας.

Θα συνεκτιμηθεί επιπροσθέτως η θεωρητική κατάρτιση, η θεραπευτική εμπειρία στον τομέα των εξαρτήσεων, τυχόν προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο καθώς και η γνώση μίας ξένης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης , κατά προτίμηση Αγγλικής, Γερμανικής ή Γαλλικής.
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μόνο ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΟΚΑΝΑ, Αβέρωφ 21, 10433 - Αθήνα
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η 28η Φεβρουαρίου. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-8898288 και μεταξύ των ωρών 10:00 έως 13:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα