Προσαγωγές για το φριχτό διπλό έγκλημα στην Καλαμάτα

Έξι άτομα έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας γιατί, όπως όλα δείχνουν, έχουν διαπράξει το διπλό φονικό στις 29 Νοεμβρίου, εκτελώντας εν ψυχρώ τον 35χρονο Αλβανό Φιλίπ Μεζάι και τον μόλις 28 μηνών γιο του.....

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι πληροφορίες λένε πως οι αρχές έχουν στα χέρια τους, τους δολοφόνους, ενώ σε σπίτια προσαχθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και ναρκωτικά.
Από τους έξι προσαχθέντες, οι δύο είναι Έλληνες, οι οποίοι έχουν γυμναστήριο στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ ασχολούνται και με τη «νύχτα» της περιοχής.
Επίσης, προσήχθησαν τέσσερις Αλβανοί και οι πληροφορίες λένε ότι ένας από αυτούς είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από το διπλό φονικό κρύβεται συμβόλαιο θανάτου, αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς εκτιμάται πως το θύμα είχε ραντεβού με τους δολοφόνους του. Έτσι, δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο που έκανε λόγο για «κανούν», δηλαδή αλβανική βεντέτα, αφού, όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο ήταν διαφορετικό.
Το μόλις 28 μηνών αγοράκι δολοφονήθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, γιατί ήταν μαζί με τον πατέρα του στο ραντεβού του θανάτου.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.
Keywords
Τυχαία Θέματα