ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ...

Παρασκευή 27 Μαρτίου ανοίγει τις Πύλες του το Πασχαλινό Παζάρι στο Πεδίον Άρεως (Πλ. Πρωτομαγιάς) και θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 14 Απριλίου 2015. Οι καταναλωτές της Αττικής θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους για το Πάσχα σε πραγματικά χαμηλές τιμές...

Στο Πασχαλινό παζάρι θα υπάρχουν χιλιάδες είδη όπως Λαμπάδες, Παιχνίδια, είδη δώρων, είδη ένδυσης και υπόδησης και πολλά άλλα.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και η γλυκούπολη όπου την τιμητική τους θα έχουν τα παραδοσιακά τσουρέκια, κουλουράκια, δίπλες κλπ.
Οι
διοργανωτές επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους όπως δωρεάν παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, Κουκλοθέατρου καθώς και παραδοσιακούς χορούς την ημέρα του Πάσχα και πολλές άλλες δωρεάν δράσεις.
Μια από αυτές είναι και το βάψιμο των αυγών όπου μεγάλη Πέμπτη οι Μικροπωλητές έχουν προγραμματίσει να κάνουν το παραδοσιακό βάψιμο των αυγών όπου δύο τεράστια καζάνια θα τοποθετηθούν σε σημείο του Πασχαλινού παζαριού και θα βάψουν 5.000 αυγά όπου στην συνέχεια θα μοιραστούν στους καταναλωτές δωρεάν.
Για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο πάρκο της Ελλάδος θα γεμίσει με χιλιάδες κόσμο όπως τα Χριστούγεννα όπου οι πολίτες της Αττικής έσπευσαν κατά χιλιάδες
Αναλυτικά το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα τους, www.mikropolitis.gr
Την οργάνωση του Πασχαλινού παζαριού έχουν αναλάβει οι συνδικαλιστικοί φορείς του κλάδου των Υπαιθρίου εμπόρων, Ομοσπονδία και το σωματείο Άγιος Ιωάννης.
Συνεχής ενημέρωση: www.mikropolitis.gr
Keywords
Αναζητήσεις
pazari pedion areos, πασχαλιατικο παζαρι πεδιον αρεως
Τυχαία Θέματα