Π. Μπεγλίτης: Έρχονται νέα μέτρα τον Ιούνιο…


Για νέα μέτρα τον Ιούνιο έκανε λόγο την Τρίτη ο εκπρόσωποςΤύπου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪΠρώτη Γραμμή. «Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα, τον Ιούνιο αναμένονταινέα· να πούμε την αλήθεια στο λαό έρχονται τα ειδικά μισθολόγια» τόνισε. Ο κ.Μπεγλίτης ανακοίνωσε επίσης ότι την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θασυνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
με αντικείμενο τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα, ενώάφησε αιχμές για τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο με αφορμή τη ρύθμιση για τα φαρμακεία...

Ειδικότερα, ο βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει δημοκρατικήνομιμοποίηση για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη συμμετοχήτριών κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ). «Η κυβέρνηση θα έπρεπε ναασχοληθεί πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα»τόνισε.
«Έχουμε την ιστορική ευκαιρία για να λύσουμε κρίσιμα δομικάπροβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα εδώ και 30 – 40 χρόνια» σημείωσε.
Τόνισε ότι οι εκλογές θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικέςδυνάμεις. «Σήμερα στις σημερινές συνθήκες σε αυτή την συγκυρία καμίαμονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχειαυτοδυναμία, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; έχουμε την πολυτέλεια;»διερωτήθηκε.
Χαρακτήρισε ως «δευτερεύον θέμα» την καταψήφιση –και από τονίδιο- του νόμου για την απελευθέρωση του ωραρίου φαρμακεία, αφήνοντας αιχμέςγια την τακτική του υπουργείου Υγείας Ανδρέ Λοβέρδου, καθώς όπως είπε «πρέπεινα σεβόμαστε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες δεν μπορούν να έρχονταιτροπολογίες της τελευταίας στιγμής στη Βουλή».
Δήλωσε δε, ότι η έξοδος από την ευρωζώνη είναι τραγικό καιεφιαλτικό με δραματικές συνέπειες για τα επόμενα χρόνια. «Δεν θα υπήρχε χώρα,πρόκειται για καταστροφική εμπειρία» τόνισε χαρακτηριστικά.
Έκανε λόγο δε, για μεγάλα αδιέξοδα της γερμανικήςστρατηγικής που οδηγεί στη διάλυση του κοινωνικού ιστού.
Keywords
Τυχαία Θέματα