Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ!


Τραγική φιγούρα παλαιοκομματισμού, λαϊκισμού, συχνόςκαλεσμένος φιλικών του δημοσιογράφων στα τηλεοπτικά κανάλια που το πρωίενημερώνει με διαρροές και το βράδυ τον φιλοξενούν με το αζημίωτο. Συνταξιούχοςτέως βουλευτής, τέως εργατοπατέρας, χωρίς καμιά συνδικαλιστική ιδιότητα καιδράση, ζεσταίνει την καρέκλα του διορισμένου γραμματέα συνδικαλισμού, μόνο στηΝΔ θα μπορούσε να συμβεί, και παραμένει στη θέση του γραμματέα αν και του ζητήθηκε να παραιτηθεί για να είναιυποψήφιος βουλευτής κι αρνήθηκε.... Πουλάει αντιμνημονιακά φρούτα στους πελάτεςτης λαϊκής δεξιάς στη μαύρη αγορά, κι απειλεί ότι αν
τον παραιτήσουν θακαταγγείλει τη ΝΔ για μνημονιακή αντεργατική στάση. Μυξόκλαιγε στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί ότι δενπαίρνει βουλευτική και συνδικαλιστική σύνταξη, αλλά μόνο σύνταξη από τη δουλειάτου κι αυτή μειωμένη, αλλά ποιά δουλειά του αφού ήταν επαγγελματίαςεργατοπατέρας ; Συγκάλεσε χθές το βράδυ στη Συγγρού διακλαδική συνδικαλιστικήμάζωξη για να δείξει και στους εργαζόμενους και στο Σαμαρά ότι έχει δύναμη γιανα τον θυμηθούν στις εκλογές. Πούλαγε μαγκιές μετά, ότι αυτός θα παραιτηθεί άμαψηφίσει η ΝΔ τα νέα μέτρα και όταν του είπαν αν δεν του αρέσει να παραιτηθεί,βγήκε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 στον Παπαδάκη στο γνώριμο ρόλο του γκρινιάρηψευτο-αγωνιστή. ‘Εβαλε τουςδημοσιογράφους που μόνιμα διαρρέει αυτά που θέλει από την εποχή τουΚαραμανλή μέχρι σήμερα, και του έκαναναβανταδόρικες ερωτήσεις. Σήμερα έγλυφε τον Σαμαρά που χθές το βράδυ στη Συγγρούκατηγορούσε. ‘Εχει ξεπεράσει και το Σαμαρά στις κωλοτούμπες. Από τη μια γλύφειτη συγκυβέρνηση, «η κυβέρνηση δεν αποφασίζει, είπε. Τροχονόμος είναι», «τι κιαν συμμετέχει η ΝΔ», «μόνο ο Σαμαράς διαπραγματεύθηκε» κι από την άλλη απειλεί,«να δείτε τι θα κάνω αν ψηφίσει η ΝΔ». Γνωστή η τακτική του . Μεγάλος σπεκουλαδόρος.Στόχος του η βουλευτική έδρα και η αποζημίωση.
‘Εμαθε ότι στις νέες δημοσκοπήσεις έπιασε πάτο και ψάχνεισωσίβιο να διασωθεί αφού διάλεξε τρύπια βάρκα. Και δεν ξέρει και κολύμπι.Στα ρηχά Μανώλημε τα μπρατσάκια σου. Εκεί σε παίρνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα