ΟΛΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑ…



ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ! Μέχρι και τον Τατούλη κάλεσε ο Πρωθυπουργός χθες στο Μέγαρο Μαξίμου για το δίδυμο Μπόμπολα – Κωνσταντακόπουλο. Τι συζήτησαν Σαμαράς και Τατούλης; Για ανάπτυξη των εταιριών του Εθνικού εργολάβου Γ.Μπόμπολα αλλά και του κολλητού επιχειρηματία του Σαμαρά
Α. Κωνσταντακόπουλο...Οι δύο ισχυροί επιχειρηματίες ξεπερνούν σε χρόνο dt την γραφειοκρατία για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και ετοιμάζουν δυνατές ‘μπίζνες’ στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πρωθυπουργού. Οι σχέσεις του Περιφερειάρχη ειδικότερα με τον εθνικό εργολάβο δεν είναι και τόσο καλές μιας που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου του έχει φέρει πολλά εμπόδια ειδικότερα με την επιλογή του να γίνει διεθνής διαγωνισμός για τα σκουπίδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάτι που έχει ενοχλήσει πολύ τον εθνικό μας εργολάβο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας στην χθεσινή σύσκεψη ο Πρωθυπουργός κατέθεσε κάποιες επιθυμίες οι οποίες όμως είναι αντίθετες με αυτές του Περιφερειάρχη. Αν τον έπεισε με αντάλλαγμα το χρίσμα αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Μετά το Πάσχα θα δούμε αν ο Πετράν κάνει την μεγάλη κωλοτούμπα και τελικά υλοποιήσει κατά γράμμα τις επιθυμίες του Πρωθυπουργού.
Εμείς εδώ θα είμαστε!
Keywords
Τυχαία Θέματα