Οι…χίλιοι συνήθεις παρατρεχάμενοι!!!

(Απο το moriasnews.gr)... Η εφημερίδα Δημοκρατία στην Κυριακάτικη έκδοσή της , έγραψε κάποια ονόματα, που κατά σύστημα εδώ και πολλά χρόνια , περιδιαβαίνουν τα διάφορα Υπουργεία , τους Οργανισμούς, μετέχουν στα διάφορα Διοικητικά Συμβούλια , με το…αζημίωτο φυσικά και γενικά είναι οι παραγοντίσκοι δευτέρας κλάσεως της εκάστοτε Διοίκησης. Επειδή εκεί μέσα ανιχνεύσαμε πολλά και διάφορα πρόσωπα που τυχόν αναβάθμισή τους χρήζει προσοχής και εξετάζεται η συμβολή τους
στον αγώνα για τη νέα Κυβέρνηση , ελπίζουμε να μην ακολουθηθεί η αποτυχημένη πεπατημένη και δοθούν όπως γίνεται συνήθως, καίριες θέσεις... σε αυτούς που απλώς σηματοδοτούν το παλιό, το σύνηθες και αυτό που έχει καταδικαστεί πλέον στη συνείδηση των πολιτών.
Το νέο Κυβερνητικό σχήμα πρέπει να αναζητήσει και πρόσωπα που δεν έχουν ως επάγγελμα τη …δήθεν προσφορά και διάθεση , διότι οι καιροί άλλαξαν και το θετικό κλίμα εν μία νυκτί μπορεί να μεταβληθεί , αν διαπιστωθεί ότι ο νεποτισμός καλά κρατεί.Είδαμε τις ατυχείς επιδόσεις της νέας Κυβερνητικής Αρχής στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων με τη συμμετοχή προσώπων που δε σηματοδοτούσαν τόσα πολλά , παρά παρέπεμπαν σε κουμπάρους , συγγενείς κλπ. , με αποτέλεσμα την έντονη δυσαρέσκεια των τοπικών κοινωνιών για τις μεθοδεύσεις.Ας ακολουθήσουν επιτέλους οι αρμόδιοι , την εντολή του Πρωθυπουργού που είπε κατά γράμμα: «Δεν θα ανεχτώ συγγενείς, κολλητούς και κουμπάρους. Θα αξιοποιηθούν όσα στελέχη μας συνέβαλαν στη διαμόρφωση των κυβερνητικών μας θέσεων και στον προεκλογικό μας αγώνα» ανέφερε με έμφαση ο νέος Πρωθυπουργός , καθώς περιήλθαν σε γνώση του πληροφορίες ότι ένα – δυο κυβερνητικά στελέχη έχουν φέρει τα …σόγια τους στα υπουργεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα