ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ…

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
Στον ορισμό των πρώτων αντιδημάρχων προχώρησε ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Η ανακοίνωση που ακολουθεί με τα ονόματα των αντιδημάρχων μας επιβεβαιώνει πλήρως μιας που η αντιδημαρχία οικονομικών έσπασε τελικά...
στα δύο εδω. Σε λίγο θα επιβεβαιωθούμε και στην αποκλειστικότητα που γράψαμε χθες πως αναπληρωτής Δήμαρχος θα οριστεί ο Β.Μαρινάκης, εδω...

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά
κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι με θητεία από 10/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Μελάς Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου καθώς επίσης και τις αρμοδιότητες της ελεγχόμενης στάθμευσης και του ελέγχου υπαίθριου εμπορίου και λαϊκών αγορών.

Καλογερόγιαννης Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και της Δ/νσης Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού.

Επίσης, ορίζονται ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με θητεία από 10/9/2014 έως 4/3/2017, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Βεντούρης Ανδρέας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πληροφορικής και του αυτοτελούς τμήματος Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα