Ο Ι.Σ.Α. ζητά ελεύθερη είσοδο στον δακτύλιο

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζιδάκη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Ι.Σ.Α.) ζητάει την είσοδο χωρίς περιορισμό των ιατρών μελών του στο δακτύλιο για την εξυπηρέτηση των πολιτών....
Στην επιστολή τους, ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α., Γ. Πατούλης και ο γενικός γραμματέας Ευστ. Τσούκαλος, αναφέρουν ότι ζητούν την παρέμβαση του υπουργού, για την επίλυση του επιτακτικού ζητήματος της ελεύθερης κυκλοφορίας των ιατρών μελών του Ι.Σ.Α. στον δακτύλιο της πόλης.

«Το αίτημα μας αυτό είχαμε υποβάλει με τα από 18.1.2012
και 11.4.2012 έγγραφα μας προς τον τότε Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύου κ. Μ. Βορίδη, ο οποίος είχε καταρχήν εκφράσει θετική θέση (έγγραφο με αρ. πρ. 3511-2012). Όπως έχουμε αναφέρει και στα προγενέστερα έγγραφα μας, ένας μεγάλος αριθμός ιατρών – μελών μας αντιμετωπίζει καθημερινά την υποχρέωση έκτακτης μετάβασης σε ασθενείς για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, ενώ ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός νοσοκομειακών ιατρών εκτελούν πλέον εφημερίες από το σπίτι (on call), οπότε και υφίσταται ανά πάσα στιγμή η ανάγκη αιφνίδιας και άμεσης προσέλευσης τους στα νοσοκομεία».
Keywords
Τυχαία Θέματα