Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας καταγγέλλει το ΣΔΟΕ για... «σημειώματα»

Τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια του ΣΔΟΕ επιδίδουν σημειώματα σε επιχειρήσεις που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών οφείλουν στην Εφορία (ΦΠΑ, κ.ά.)....

Σε μια περίοδο που το ένα λουκέτο διαδέχεται το άλλο και η αβεβαιότητα είναι συνοδοιπόρος των επιχειρήσεων αποτελεί παντελή επαφή με την πραγματικότητα όσων προχώρησαν σ΄αυτή την διαδικασία αλλά και της πολιτικής ηγεσίας. Η πολιτική ηγεσία που κατά καιρούς κυβέρνησε το καράβι που λέγεται «Ελλάς», ύψωσε σημαία ευκαιρίας και με πυξίδα την γραφειοκρατία, την κακοδιαχείριση,
την διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος, την κατάχρηση εξουσίας και την διαφθορά έστειλε το καράβι στα βράχια.
Αποτελεί θράσος και παντελή συναίσθηση της ευθύνης τους όταν «αμολάνε» τους ελεγκτικούς μηχανισμούς - διωκτικούς - για να στείλουν ραβασάκια στην περίοδο που διανύουμε. Πιθανόν ζούνε σε άλλη χώρα.
Επιχειρήσεις που δημιούργησαν θέσεις εργασίας, ευημερία, πρόοδο πλήρωσαν φόρους, σ΄ένα ελλειμματικό, άχρηστο και διεφθαρμένο σύστημα, καλούνται εντός «πέντε ημερών ....».

Ο Ε.&.Σ.Π. έχει καταθέσει έγκυρα τις προτάσεις του στους αρμοδίους και ενώ περιμένουμε εντός των ημερών (ψήφιση πολυνομοσχεδίου) ρυθμίσεις για τα οφειλόμενα όπως μας έχουν υποσχεθεί μας αποστέλλουν απειλητικά ραβασάκια.
Ο Ε.&Ε.Σ.Π. καλεί τους αρμοδίους να σταματήσει η προσπάθεια τρομοκράτησης μέσω σημειωμάτων και να υλοποιήσουν τις προτάσεις που θα μας βγάλουν απ΄το αδιέξοδο γιατί δεν έχουν δικαίωμα να εμπαίζουν μία κοινωνία που έχει θυμό, οργή και αγανάκτηση.
Τέλος καλούμε τους συναδέλφους που έχουν πάρει «σημειώματα» να επικοινωνούν με την γραμματεία του συλλόγου κα Βάσω Παπαχριστοπούλου από 9:00 έως 14:00 καθημερινά.

Πηγή: dete.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα