Ο ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

(Γράφει ο Δημοδίαιτος)Μια από τιςχειρότερες παιδικές ασθένειες είναι ο αυτισμός. Ο Αυτισμόςείναι μια διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή που χαρακτηρίζεται από στερεότυπησυμπεριφορά. Ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα της αυτιστικής συμπεριφοράς είναι ηεπαναλαμβανόμενη τοποθέτηση αντικειμένων στην ίδια θέση, στη σειρά χωρίς κρίση,χωρίς λογική. Στο ΔήμοΤριφυλίας παρατηρούμε 2 χρόνια τώρα μια κλασσική περίπτωση αυτιστικής πολιτικήςπρακτικής. Δύο χρόνιατώρα κάθε φορά μετά τη δυνατή νεροποντή (έχουμε πλέον καταντήσει το νερό πουγια
την περιοχή μας είναι ευλογία, για τους Δημότες να είναι κατάρα… οιδρόμοι να μετατρέπονται σε ποτάμια, το αμμοχάλικο που πρόχειρα έχει τοποθετηθείγια να σκεπάσει τα ορύγματα του αποχετευτικού δικτύου να παρασύρεται στηθάλασσα και να δημιουργείται πραγματικόχάος!
Όμως εδώείναι το παράξενο, το περίεργο, το ανεξήγητο. Η Δημοτικήαρχή με αυτιστική επιμονή επαναλαμβάνει κάθε φορά την ίδια κίνηση!Κάθε πρωίπρώτα σηματοδοτεί με τις γνωστές «κορίνες» τα επικίνδυνα σημεία, ύστεραξαναρίχνει αμμοχάλικο και φεύγει!!Κανένας δενσκέφτεται να ρίξει λίγη άσφαλτο (δεν μιλάμε για κανονική ασφαλτόστρωση…) η ναδημιουργήσει κάποια εμπόδια να κόψει τη ροή του νερού. Κανένας δεν ρωτάει πόσοκοστίζει αυτή η επαναλαμβανόμενη διαδικασία. Όλοι στον κόσμο τους. Δείτε τοαποτέλεσμα της βροχής σε ένα τυχαίο δρόμο της Κυπαρισσίας. Μόλις τηνπροηγούμενη μέρα είχαν σκεπάσει τα ορύγματα !! Σήμερα θα τα σκεπάσουν και πάλι.Αύριο πάλι τα ίδια … Υ.Γ: Ο κ. Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή επιμένουν όμως(αυτιστικά ;) να εισπράττουν κάθε μήνα την αμοιβή τους. Αλήθειαέχουν σκεφτεί καθόλου αν ανταποδίδουν όσα οφείλουν στους πολίτες;Ασφαλώς γιαότι γίνεται (και ότι δεν γίνεται) στον Δήμο δεν φταίει μόνο ο… Καλλικράτης .«Φταίει το ζαβό το ριζικό μας! Φταίει ο Θεός που μας μισεί! Φταίει το κεφάλι το κακό μας! Φταίει πρώτα απ’ όλα το κρασί….» (Κ.Βάρναλης : ΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ)
Αξίζει αυτήτην τύχη η Πανέμορφη Τριφυλία μας ;
Keywords
Τυχαία Θέματα