Ο Αλαφογιώργος και τα κοψίδια

Αν άνοιγε κάνας ξένος την greek τηλεόραση today και έβλεπε όλα αυτά τα σούργελα ντυμένα αποκριάτικα, εκεί να δεις μέτρα! Κατά της ηλιθιότητας και της βλακείας! Της απύθμενης που μας βαράει κατακούτελα! Θα σκέφτονται και με το δίκιο τους. Εμείς τους αλλάζουμε τα φώτα με τα μνημόνια… και τούτοι ακόμα πανηγυρίζουν με τσάμικα και καρναβάλια; Πού την βρίσκουν τη χαρά; Βρε χώσε κι άλλο μην τους φοβάσαι!

Εκεί να δεις αλληλεγγύη μετά
Αν και κατά τη γνώμη μας, το λύσαμε το θέμα της
κρίσης. Θα στείλουμε το videotape με τον χθεσινοβραδινό πνιγμό της Όλγας Τρέμη στα ξένα δίκτυα… και καθαρίσαμε! Στανταράκι θα μας λυπηθούνε, έτσι όπως δεινοπαθούμε στο εργασιακό μας περιβάλλον! Να’ σαι καλά anchorwoman μας!

Κελεπούρι
Όλοι λένε today ότι η πατροπαράδοτη προσφορά κρέατος στη Βαρβάκειο, πήρε φέτος τη μορφή συσσιτίου, από το πλήθος κόσμου που περίμενε για ένα πιάτο φαί… και ο ρεπόρτερ Ηλίας Κούκος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, κουκουρούκου! Ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος να του τονίζει ότι και λόγω οικονομικής κατάστασης γίνεται ο χαμός και αυτός; Στη κοσμάρα του! Εντυπωσιασμένος δήλωνε, που νωρίτερα είχαν φθάσει πολλά ξένα δίκτυα για να το καλύψουν, νομίζοντας, λέει, ότι είναι γεύμα για τους άπορους. Του ίδιου το μυαλό, ούτε που το σκέφτηκε! Μέχρι που του το ανεμοστροβίλισε και ο άνκορμαν: «Ε, τείνει να εξελιχθεί, εσύ τα βλέπεις εσύ κάνεις το ρεπορτάζ»…
Που λέει ο λόγος!

Απίκο
Αφασία αυτή η κρατική. Μη δει γιορτή και σχόλη, τσουπ επιστρατεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Ο οποίος θα το γλεντήσει πάλι απόψε με τα εορταστικά. Δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο εδώ, διότι σας το έχουμε ξαναπεί. Ένα κάρο κόσμος στην επαρχία τον περιμένει καταγγέλλοντας ότι δεν έχει τι άλλο να δει! Οπότε, μόκο!

Γραφείο προώθησης καριέρας «ο Γρηγόρης»
Πλάκα πλάκα, ένα υπουργείο Εργασίας του Αρναούτογλου να δίναμε θα το λύναμε το problem μας! Ο άνθρωπος είναι η επαγγελματική απασχόληση προσωποποιημένη! Τα έφτιαξε με τη Μπουλέ, απογειώθηκε η καριέρα της, τώρα με την Κοτοβός, μεγαλουργεί επίσης! Έδωσε η τύπισσα συνεντευξάρα σούπερ ντούπερ στο magazine «Εγώ» και δήλωσε και ανοιχτή για TV-πρόταση. Το αμόρε του γόη μας! Α ρε presenter, την πατάς κάτω την unemployment! Τι μπουμπούκι είσαι του λόγου σου!

Χώρα υπόδειγμα!
Στην Ελλάδα, για δύο πράγματα δεν σηκώνουμε κουβέντα. Για τους ανάπηρους και τα ζώα. Και των δύο τα δικαιώματα, ριχνόμαστε στη πυρά για να τα προστατεύσουμε! Ω μα τι υποκρισία Jesus Christ μου! Για όνομα, hello! Στο Ελλάδα είμαστε! Εκεί όπου κατασκηνώνουμε πάνω στις μπάρες των αναπήρων! Αλλά για τον κάθε Σόιμπλε και τους ανεκδιήγητους που μας αφανίζουν και εγκληματούν, μύγα στο σπαθί μας! Οποία γελοιότητα και κομπλεξισμός!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Αναζητήσεις
κοψίδια αιγιο
Τυχαία Θέματα