ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : O Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ...

«Θα έπρεπε να είναι στη Βουλή να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή...

Όπως επισήμανε όμως η κα Μπακογιάννη έγινε λάθος από την πλευρά των συμβούλων του
Πρωθυπουργού και πρότεινε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, «ανοικτή γραμμή διαλόγου μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα για τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα». Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να ανοίξει τον «δίαυλο επικοινωνίας και αν δεν ανταποκριθεί ο κ. Τσίπρας κακό του κεφαλιού του».

Επικαλέστηκε μάλιστα τις δύσκολες σχέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «τότε πάντα υπήρχε ανοικτή γραμμή».

Η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «λάθος» τον ΕΝΦΙΑ, ακόμα και μετά τις διορθώσεις που έγιναν και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες για να μειώσει το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, με άξονες τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, τη βελτίωση της «συνοχής» της παράταξης, και τέλος πολιτικά ανοίγματα στον «ορφανό» χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς, αλλά σε πολιτική και όχι προσωπική βάση.

«Η ΝΔ μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι», συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως, μετά τις προσπάθειες που κατέβαλε, η κυβέρνηση πρέπει τώρα να δώσει έμφαση σε πολιτικές που θα «αυξήσουν την πίτα» για τους πολίτες.

Τέλος, επέκρινε διπλωματικά τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη πως θα πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση, σχολιάζοντας λιτά πως «δεν ήταν η ευτυχέστερη δήλωση».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ
Keywords
Τυχαία Θέματα