Ν.ΝΤΟΥΒΑΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…

Με ένα στάτους στο fb ο πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής και από τα αξιόλογα στελέχη της δεξιάς στην Β΄Πειραιώς, Νίκος Ντούβας, παρεμβαίνει για όσους ασκούν κριτική στην...
χθεσινή τηλεοπτική παρέμβαση, του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή.

Διαβάστε το σχόλιο:
Διαβάζω και ακούω αρκετούς υποστηρικτές του ΟΧΙ, να ασκούν κριτική στον Κ. Καραμανλή, συνεπεία της χθεσινή τηλεοπτικής του παρέμβασης.
Κάνουν λάθος!
Ο Καραμανλής, κληρονόμος βαρύτατου εθνικού και πολιτικού φορτίου, δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι διαφορετικό από τον Ελληνικό λαό. Αυτό δεν σημαίνει
ότι ο Καραμανλής αγνοεί τα δεινά που υφίσταται ή πατρίδα και ο λαός της, εξ αιτίας κακόπιστων εταίρων αλλά και του εγχώριου διεφθαρμένου συστήματος που έστησε το Σημιτικό παρακράτος και, δυστυχώς, άφησε ανέγγιχτο ή προηγούμενη κυβέρνηση.Άλλωστε τι να ξεχάσει; Μήπως ή εγχώρια διαφθορά δεν τον έρριξε;
Ο Καραμανλής στο χθεσινό του διάγγελμα τόνισε με έμφαση ότι ο ίδιος έχει απεκδυθεί κάθε κομματικού μανδύα. Αυτή ιδιαίτερα ή δήλωση του πρέπει να προσεχθεί. Διότι θέτει υποθήκες έναντι του μέλλοντος!
Ο Καραμανλής θα είναι χρήσιμος στην περίπτωση που κατισχύσει το ΝΑΙ. Θα είναι όμως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στην περίπτωση που κατισχύσει το ΟΧΙ! ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!
Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται πλήρως τον ζωτικής σημασίας ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα στην δεύτερη! Η επιλογή Παυλόπουλου για την ΠτΔ αυτό δείχνει πάντως!
Τελειώνοντας, δεδομένου μάλιστα ότι δεν θα ξαναγράψω τίποτε μέχρι την Δευτέρα, θα ήθελα να επιτρέψετε και σε μένα τον ελάχιστο μία τελευταία κουβέντα για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ της Κυριακής.Δεν ξέρω γιατί... Όσες φορές το δίλημμα αναθρώσκει στην σκέψη μου, εμφανίζεται σχεδόν μαγικά μπροστά μου ή μορφή του Νταϊζενμπλουμ... Κι αμέσως μετά μια παροιμία που έχουμε εμείς οι Μανιάτες κι εγώ την έμαθα απ την γιαγιά μου: 'Το γουρούνι κι αν το πλύνεις, χαλάς κόπο και σαπούνι'!
Να είστε όλοι καλά! Ενωμένοι ψυχικά, ό,τι κι αν αποφασίσει τελικά ο καθένας! Οι Έλληνες έχουμε ρίζες βαθειά χαμένους στους αιώνες! Στο τέλος θα νικήσουμε!
Keywords
Αναζητήσεις
νικος ντουβας
Τυχαία Θέματα