Νέος «Νέρωνας» συνελήφθη στο Βόλο

Δημιουργεί παράδοση στους… «Νέρωνες» ο Βόλος! Μετά τον 55χρονο συνταξιούχο τραπεζικό που είχε πυρπολήσει 30 αυτοκίνητα από το 2007 ως τον Ιούνιο του 2009 που συνελήφθη και τον 44χρονο Έλληνα άστεγο που έκαψε μέσα σε τέσσερις ημέρες 23 αυτοκίνητα, δυο τροχόσπιτα και δυο βάρκες τον περασμένο Αύγουστο, ένας ακόμη κατά συρροή εμπρηστής έπεσε στα χέρια των αστυνομικών αρχών....

Ο 23χρονος Έλληνας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς
της Ασφάλειας τη στιγμή που έβαζε φωτιά σε ένα δημοτικό κάδο απορριμμάτων και στις τσέπες του βρέθηκαν οκτώ αναπτήρες με τους οποίους είχε πυρπολήσει λίγες ώρες νωρίτερα άλλους δύο κάδους του δήμου Βόλου, οι οποίοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Στην προανάκριση, ο εμπρηστής ομολόγησε ότι από τις αρχές του 2013 είχε βάλει φωτιά σε άλλους 20 δημοτικούς κάδους, οι οποίοι έλιωσαν από τις φλόγες.
Το σύνολο της ζημιάς που προκάλεσε στο δήμο η καταστροφική μανία του νεαρού «Νέρωνα» φτάνει τα 5.500 ευρώ. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, αλλά Ασφάλεια και Πυροσβεστική συνεχίζουν την προανάκριση, καθώς δεν έχει διαλευκανθεί ακόμη το μπαράζ εμπρησμούς που είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2012 σε κάδους απορριμμάτων στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας!
Keywords
Τυχαία Θέματα