ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ!


ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS!Μεγάλο θράσος ο Πετράκος. Αντί να καταδικάσει τα χθεσινάεπεισόδια στο περιφερειακό συμβούλιο κατηγορεί τα blogs. Ούτε λέξη για τον βαριά τραυματία που κινδυνεύεινα μείνει τυφλός. Ουτε μια συγνώμη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Διαβάστε την δήλωση του και θα καταλάβατε για τι τύπο μιλάμε…
Του ΘανάσηΠετράκου,περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου
καιμέλους της Εκτελεστικής Γραμματείαςτου ΣΥΝ
Μια απίστευτη ανήθικηβιομηχανία ψεύδους και λάσπης σε βάρος της ριζοσπαστικής αριστεράς και σε μέναπροσωπικά, εκδηλώνετε τις τελευταίες μέρες και ώρες.
Ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα,φιλικά προσκείμενα στον περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, έχουν εξαπολύσει μιαπρωτόγνωρη επίθεση σε βάρος μου. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα την πολιτικήαντιπαράθεση, όσο αμείλικτη και σκληρή και αν ήταν. Πάντα θεωρούσα ότι οπολιτικός πολιτισμός είναι το στοιχείο εκείνο που βρίσκεται στην καρδιά τηςδημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών. Τούτες τις μέρες που ζούμε, όπου ηεξαθλίωση, η ακραία φτώχεια, η απόγνωση αποτελούν μέρος μιας εφιαλτικήςκοινωνικής πραγματικότητας για την πλειοψηφία του λαού, οι δυνάμεις πουυπηρετούν πιστά αυτές τις πολιτικές, δεν μπορούν και δεν θέλουν να πιστέψουνότι το πολιτικό τους αδιέξοδο είναι «προ των πυλών».
Δεν θέλουν νασυνειδητοποιήσουν ότι «χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους». Ότι ηπολυπόθητη εξουσία δεν έχει καμία αξία εάν ο «λαός βρίσκεται στην αντίπεραόχθη».
Είμαι υποχρεωμένος ναυποβάλω μήνυση και αγωγή σε όλους εκείνους που τροφοδοτούν το μίσος και τη βία.Σε αυτούς που με ονοματεπώνυμο αναφέρουν το πολιτικό χώρο που ανήκω αλλά και τοόνομα μου.
Σε αυτούς που συστηματικάεπιχειρούν εν όψει των εκλογών τη συκοφαντική δυσφήμιση της ΡιζοσπαστικήςΑριστεράς και εμένα προσωπικά εν γνώσει της αναληθείας των όσων αναρτούν σταblogs και στις ιστοσελίδες.
Θέλω τέλος να δηλώσω, ότιοι προδομένοι πολίτες που χθες διαδήλωσαν με βίαιο τρόπο και ορισμένοι απόαυτούς με απαράδεκτη συμπεριφορά δεν θα προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον αγώνατους. Με τις λογικές αυτές δεν θα καταφέρουν να υπερασπίσουν τα δίκαια αιτήματατους. Ίσα, ίσα, δυναμιτίζουν έτσι τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες πουθέλουν να βάλουν ένα οριστικό τέλος στην διαπλοκή, τις μνημονιακές πολιτικέςπου κάθε μέρα μας εξαθλιώνουν.
Εμείς δεν θα ακολουθήσουμετις «εμφύλιες σειρήνες» που βλέπουν «πούλμαν από την Κουμουνδούρου» και«τραμπούκους» να κατηφορίζουν προς τον τόπο μας. Δεν θα αναλωθούμε σεαπαντήσεις που τίθενται με «γκεμπελικές μεθόδους και ψέματα». Όλοι αυτοί πουέχουν στόχο να μας πλήξουν πολιτικά, ας το κάνουν με παλικαρίσια ευθύτητα,ειλικρίνεια θέτοντας τα επιχειρήματα τους.
Όταν όμως χάνουν το«μέτρο» της αντιπαράθεσης, τότε δεν υπηρετούν μόνο τις ιδιοτελείς τους λογικέςαλλά γίνονται και επικίνδυνοι για τη δημοκρατία.
Keywords
Τυχαία Θέματα