Λέσβος: Σάλος με υποθέσεις ασέλγειας σε ανήλικους

Αναστάτωση και σοκ έχουν προκαλέσει στη Λέσβο δύο περιστατικά ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων. Στην πρώτη περίπτωση γονείς «δείχνουν» διαχειριστή κυλικείου σε δημοτικό σχολείο για ασέλγεια εις βάρος μαθητών, ενώ στη δεύτερη μια μητέρα καταγγέλλει 74χρονο ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της!...

Τέσσερις καταγγελίες γονιών μαθητών δημοτικού σχολείου της Μυτιλήνης έχουν υποβληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, αλλά και τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με αυτές, ο διαχειριστής του κυλικείου φέρεται να έχει ασελγήσει σε παιδιά. Οι γονείς ωστόσο αρνούνται να υποβάλουν μηνύσεις εναντίον του, προκειμένου, όπως λένε, να μην υποβάλουν τα παιδιά τους σε δοκιμασία. Η αστυνομία διεξάγει τις έρευνες πολύ προσεκτικά, καθώς οι προφορικές μαρτυρίες δεν είναι αρκετές για να απαγγελθούν κατηγορίες στον ύποπτο.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στην περιοχή της Καλλονής τον 74χρονο ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης μετά την καταγγελία μιας μητέρας ότι εγκλώβισε την 9χρονη κορούλα της σε ένα χώρο στο μαγαζί του, στη Μυτιλήνη, και ασέλγησε εις βάρος της. Η μικρούλα είπε στη μητέρα της τι ακριβώς συνέβη και κατόπιν πήγαν μαζί στην Ασφάλεια για να καταγγείλουν το γεγονός. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο στο σπίτι του και τον παρέπεμψαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα