Κυβερνοεπίθεση των Anonymous στην Πιονγιανγκ;


Χάκερς με την υπογραφή των «Anonymous» επιτέθηκαν σε δύο τουλάχιστον κυβερνητικές ιστολίδες της Βορέιου Κορέας την ώρα που η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο κλιμακώνεται επικίνδυνα...

Οι λογαριασμοί της Πιονγιανγκ στο Twitter και το Flickr τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Αντί να απεικονίζουν στις ιστοσελίδες τους τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, έχοντας στο πλευρό του στρατιωτικούς αξωματούχους, οι χάκερς ανήρτησαν φωτογραφίες του νεαρού δικτάτορα
με κεφάλι γουρουνιού και μία ζωγραφιά του Μίκυ Μάους στο στήθος του.
Με συνθήματα όπως «απειλείτε την παγκόσμια ειρήνη με πυρηνικά όπλα. Σπαταλάτε χρήματα ενώ ο λαός σας πεθαίνει από την πείνα», οι χάκερς υπογράφουν ως ομάδα των «Anonymous».
Aξίζει να σημειωθεί ότι το καθεστώς της Πιονγιανγκ απέκτησε λογαριασμό στο Twitter το 2010 και σήμερα έχει 13 χιλιάδες followers.
Οι χάκερς ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους πάνω από 15.000 κωδικούς πρόσβασης που ανήκουν σε χρήστες του Uriminzokkiri.com, μιας πολύ δημοφιλούς ιστοσελίδας της Πιονγιανγκ στο Twitter.
Τέλος, καλούν τον ηγέτη της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να αποδεσμεύσει τη χώρα του από τα πυρηνικά όπλα και να εισάγει την πλήρη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για όλους τους πολίτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα