Κρήτη: Εικόνες από το λιντσάρισμα στα δικαστήρια για το βιασμό - Προφυλακίστηκαν οι δύο

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή οι δυο άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό, που κατήγγειλε στις 23 Ιουλίου μία 25χρονη γυναίκα από το Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.... Οι δυο πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου για να απολογηθούν, ωστόσο εκεί τους περίμεναν συγγενείς της γυναίκας ενώ επικράτησε ένταση, τόσο κατά την προσαγωγή τους όσο και κατά την διάρκεια της απομάκρυνσής τους από το δικαστικό μέγαρο.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, κάτα την αποχώρησή τους από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου, συγγενείς της κοπέλας επιτέθηκαν στον βασικό κατηγορούμενο, καταφέρνοντας μάλιαστα να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο.

Και νωρίς το μεσημέρι δεν αποφεύχθηκε η ένταση και ο καυγάς, όταν οι συγγενείς της γυναίκας επιτέθηκαν σε άτομο που συνόδευε τους δύο άνδρες.
Κουβέντα στην κουβέντα, οι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στη μέση των Δικαστηρίων ...

Οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν στα δικαστήρια μόνοι τους, χωρίς συνήγορο υπεράσπισης λόγω έλλειψης χρημάτων, όπως είπαν...

Σύμφωνα με την καταγγελία εκείνων των ημερών, η γυναίκα εξαπατήθηκε από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και τις έκλεισαν το δρόμο. Την ανάγκασαν να κατέβει από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στη συνέχεια την παρέσυραν σε αγροτική περιοχή και τη βίασαν διαδοχικά...

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Δείτε το βίντεο του FlashNews εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα