Κωνσταντοπούλου: Γιατί αργεί η λίστα Λαγκάρντ;-Με περιστέρι να την έστελναν...

Την επανεξέταση της υπόθεσης Λαγκάρντ από την Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής ζήτησε σήμερα για ακόμα μια φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωσταντοπούλου...

Η κ.Κωνσταντοπούλου ζήτησε να κληθεί στην επιτροπή για να καταθέσει ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ
αλλά και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιωργος Προβόπουλος.
Μάλιστα η κ. Κωσταντοπούλου αναρωτήθηκε γιατί αργεί να έρθει το αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ που ζητήθηκε από τις γαλλικές αρχές από τον υπουργό οικονομικών και ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ακόμη και με ταχυδρομικό περιστέρι να είχε έρθει θα είχε φτάσει τόσο καιρό.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε το αίτημά της για εξέταση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, επικαλούμενη και τα τελευταία δημοσιεύματα που εμπλέκουν στη λίστα τη μητέρα του, Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Ζήτησε επίσης να καταθέσουν ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Τάσος Μπάνος, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας και η πρώην Διευθύντρια του Γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών Χρύσα Χατζή.
Παντώς και στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών δεν αποφεύχθηκε η σύγκρουση της κ.Κωνσταντοπούλου με τον πρόεδρο της επιτροπής Τάσο Νεράντζη.
Λόγω της ώρας που κράτησε η ομιλία της ο κ.Νεράτζης αντέδρασε και εκείνη του είπε «γιατί ενοχλείστε κ.Πρόεδρε». «Δεν θα μας υποδείξετε και αν θα ενοχλούμαστε ή οχι» απάντησε εκείνος και πρόσθεσε «Κυρία Κωνσταντοπούλου να φροντίσετε να μη μας ενοχλείτε».
Η κόντρα συνεχίστηκε μετά από λίγο με αντίστοιχο επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει «Σας ενοχλούν αυτά που λέω κύριε πρόεδρε;» με τον Νεράτζη να ανταπαντά «Με ενοχλεί το μήκος αυτών που λέτε».
«Τότε θα σας τα πω τηλεγραφικά για να μην ενοχλείστε από το μήκος» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα