Κλήσεις σε πέντε νέα πρόσωπα για την υπόθεση «χρυσές μίζες»

Έφυγαν ήδη από το ανακριτικό γραφείο του Γαβριήλ Μαλλή οι πέντε κλήσεις για νέα πρόσωπα, προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από τα εξοπλιστικά προγράμματα...

Οι πέντε νέοι κατηγορούμενοι φέρονται ότι συμμετείχαν στο «πάρτι» που είχε στηθεί, με σκοπό το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος του προφυλακισμένου πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ανακριτής αναμένεται να καλέσει σε συμπληρωματικές απολογίες, τις επόμενες ημέρες, όλους τους εμπλεκομένους στην υπόθεση. Τόσο οι κατηγορούμενοι που είναι ήδη προφυλακισμένοι όσο και εκείνοι που έχουν αφεθεί ελεύθεροι πρόκειται να περάσουν και πάλι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στον δεύτερο «γύρο» των απολογιών, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Η έρευνα των ανακριτικών αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε νέες πράξεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος κυρίως μέσω εταιρειών που είτε έχουν αντικείμενο το real estate είτε συνδέονται με άλλες δικογραφίες εξοπλιστικών προγραμμάτων, όπως τα TOR M1.
Keywords
Τυχαία Θέματα