Κινέζα δασκαλα «προσχώρησε» στην άποψη... το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κίνα απ’ τις απαράδεκτες «παιδαγωγικές» μεθόδους μιας Κινέζας νηπηαγωγού. Η Γιάν Γιανχόγκ, που εργάζεται σε νηπιαγωγείο στο Γουένλινγκ στην επαρχία Τσένγιανγκ της Κίνας αποκαλύφθηκε πως το είχε σύστημα να κακοποιεί τους μικρούς και ανυπεράσπιστους μαθητές της....
Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν την Γιανχόγκ να σηκώνει από το έδαφος τραβώντας από τα αυτιά (!) ένα μικρό παιδί που κλαίει, ενώ άλλα μικρά παιδιά έχουν κλειστά τα στόματα τους με ταινία ή κουβάδες απορριμμάτων στα κεφάλια τους.
Μια άλλη φωτογραφία δείχνει πολλά άδεια μπουκάλια μπύρας
στα ράφια της αίθουσας, κάτι που αποκαλύπτει πολλά για τις συνήθειες της δασκάλας εν ώρα εργασίας. Η ίδια μάλιστα εκτέθηκε από μόνη της, στέλνοντας τις φωτογραφίες αυτές σε έναν φίλο της, προκαλώντας την έντονη αποδοκιμασία όσων τις είδαν να ανεβαίνουν και στο διαδίκτυο.

Ακόμα πιο προκλητικές είναι οι απαντήσεις που έδωσε προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Τον βλέπω σαν έναν καλό μου φίλο και κάνω πλάκα μαζί του για να γελάσουμε.» «Ήθελα απλά να τραβήξω μια φωτογραφία. Μόλις την τράβηξα τον άφησα κάτω», λέει για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι τραβούσε τα αυτιά του ανυπεράσπιστου μαθητή της.
Η υπηρεσία που ασχολείται με τα θέματα της τοπικής εκπαίδευσης στην περιοχή απέβαλλε την νηπιαγωγό, ενώ και το νηπιαγωγείο τιμωρήθηκε για τις πράξεις της.
Και όλα αυτά μετά από ένα βίντεο σοκ που δείχνει μια δασκάλα να χτυπάει τους μικρούς μαθητές της χωρίς έλεος.

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα όταν ο πατέρας μιας μαθήτριας κατήγγειλε πως η κόρη του γύρισε μια μέρα σπίτι με κόκκινα και πρησμένα μάγουλα. Ο πατέρας της πήγε στο σχολείο και ζήτησε να δει τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου, που έδειχναν τη δασκάλα να βιαιοπραγεί εις βάρος της κόρης του και άλλων τριών παιδιών. Όπως αναφέρει ο ίδιος, «μέσα σε μισή ώρα χαστούκισε την κόρη μου 45 φορές και την κλώτσησε άλλες δυο. Δεν πρέπει να είναι καθηγήτρια αυτή η γυναίκα, είναι ένα τέρας.» Μάλιστα ανέφερε πως δεν ήταν αυτή η μόνη φορά που το μικρό κορίτσι γυρνούσε σπίτι με μόλωπες στο πρόσωπο της, αλλά πάντα υπέθετε πως χτυπούσε την ώρα που έπαιζε με άλλα παιδιά.
Πρόσθεσε ακόμη πως «έβαζε την κόρη μου να προσθέτει πάνω από δέκα αριθμούς. Όταν δεν τα κατάφερνε την χαστούκιζε.»
Η κατηγορούμενη δασκάλα εκδιώχθηκε από το νηπιαγωγείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα