Η συγγνώμη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βούλτεψη

Ταπεινά συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει από την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τα υβριστικά σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της από τη συνάδελφό του στο ίδιο κόμμα, Ραχήλ Μακρή...

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης η κ. Μακρή εκτραχύνθηκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου και φέρεται να
είπε στην κ. Βούλτεψη: «Τι λες, μωρή; Εσύ ξέρουμε πού και πώς μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου, και άμα δεν τον ξέρεις θα σ’ τον μάθω εγώ ποιος ήταν»!
Η «γαλάζια» βουλευτής ασφαλώς και θίχθηκε ακούγοντας βουρκωμένη τους υπαινιγμούς για τον μακαρίτη Γιάννη Βούλτεψη, ενώ το μέρος της θιγόμενης πήραν όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα, ανεξαρτήτως κόμματος.
«Στο Κοινοβούλιο προφανώς έχουν μπει άνθρωποι που δεν ξέρουν πού βρίσκονται. Χρησιμοποιούν μια επιθετική γλώσσα, αγοραία» δήλωσε χθες η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
«Αυτή η γλώσσα» πρόσθεσε «χρησιμοποιείται κυρίως από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τη Χρυσή Αυγή, για να ικανοποιείται το δημόσιο αίσθημα και να βγαίνουν να λένε ότι “πήγαμε εκεί μέσα στο Κοινοβούλιο και τους βρίζουμε” ικανοποιώντας τα πιο ταπεινά ένστικτα. Η Βουλή των Ελλήνων όμως θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλά. Κάποιοι δείχνουν ότι δεν το θέλουν αυτό».

espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα