Φοβούνται ενέδρα

Την ώρα που στις φυλακές Αυλώνα επικρατούσε δεύτερη μέρα χθες αναστάτωση για την άφιξη του Πακιστανού που κατηγορείται για την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο οργανωμένης ενέδρας σε βάρος του....

Ο 19χρονος κατηγορούμενος φέρεται να γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν και ζητεί διαρκώς από τους υπευθύνους των φυλακών να εξαντλούν την αυστηρότητά τους όσον αφορά στην τήρηση των δικαιωμάτων του για την ασφάλεια της σωματικής
του ακεραιότητας.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στον Αυλώνα έχουν πάρει εντολές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ενώ πρόθεση του ίδιου του Πακιστανού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης.
Η ανησυχία των δικαστικών αρχών εντάθηκε μετά και την προ τριημέρου "περίεργη", όπως χαρακτηρίζεται επισήμως, δηλητηρίαση μέσα στις φυλακές Τρικάλων του Αφγανού που δολοφόνησε με μαχαίρι τον Μανώλη Κάνταρη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος δεν αποκλείεται να αλλάξει τις επόμενες μέρες τη συνήγορο υπεράσπισής του, Αλέκα Δήμου, η οποία διορίστηκε εξ επαγγέλματος από τον ανακριτή, με σκοπό να ανλάβει δικηγόρος της αρεσκείας του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Keywords
Τυχαία Θέματα