ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…

Το δρόμο της ένοχης σιωπής ακολουθεί ο απερχόμενος δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης και οι συνοδοιπόροι του Γιάννης Μελάς και Γιώργος Δημόπουλος. Την ώρα που αποκαλύπτεται ότι ο Δήμος Κορυδαλλού βρίσκεται στο...

“κόκκινο”, κάτι που θα σημάνει απολύσεις εργαζομένων στο Δήμο εκείνοι κάνουν σαν να μην άκουσαν τίποτε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Διάκος πάντως με παρέμβασή του ζήτησε έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και να πάρουν όλοι θέση για το θέμα.

Παράλληλα ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε ποιοι φταίνε για τη μαύρη τρύπα
που απειλεί να καταπιεί το Δήμο.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Διάκος μεταξύ άλλων τόνισε: “Από τη μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα τον Κορυδαλλό διοικούσαν οι δυνάμεις που θέλουν να χαρακτηρίζονται ως προοδευτικές. Πρόοδος σίγουρα δεν είναι τον φουσκωμένο λογαριασμό που δημιούργησαν να τον πληρώνουν οι μόνοι που δεν φταίνε. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο και οι δημότες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών τα έξοδα και οι οφειλές του δήμου Κορυδαλλού ήταν πάνω από το 150% των εσόδων του .Την πολιτική ευθύνη δε φέρνει μόνο ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι ακόμα στο συνδυασμό του, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2010 μαζί του και του έδωσαν πολιτική επιβεβαίωση. Και φυσικά εννοώ, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του οι οποίοι δηλώνουν ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές του 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα