Ένταση, μολότοφ και δακρυγόνα στην πορεία της Πάτρας

Mε παλμό, πλήθος κόσμου αλλά και ένταση οι πορείες στην Πάτρα. Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στο τέλος της πορείας, καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών συγκρούεται με την αστυνομία πετώντας μολότωφ, ενώ η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα....
Η ομάδα των νεαρών έχει ήδη σπάσει τζάμια και καθρέφτες έξω από κατάστημα στην Οθωνος-Αμαλίας, ενώ έχουν σπάσει και σημεία της τζαμαρίας σσε υποκατάστημα της Eurobank
και έχει προκαλέσει φθορές και σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί αυτή την ώρα η οδός Γούναρη. Ατομα του αντιεξουαστικού χώρου έχουν βάλει φωτιά σε κάδους.

Ενα άτομο, έξω από το σούπερ-μάρκετ Βερόπουλος στην Γούναρη αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Νωρίτερα, ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ από την πλατεία Γεωργίου, η οποία ακολουθεί διαδρομή από την Ερμού αλλά και η πορεία από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου. Στην πορεία συμμετέχει πλήθος κόσμου με ιδιαίτερο παλμό, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr το τέλος της πορείας του Εργατικού Κέντρου ακολουθεί ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Από νωρίς ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου για να πάρει μέρος στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, αλλά και στην πλατεία Γεωργίου για την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Παράλληλα όπως γράφει το patrastimes ομάδα φοιτητών της ΠΑΣΠ κατευθύνεται αυτή την ώρα προς τα Ψηλαλώνια, ανεβαίνοντας τη Γούναρη, πιθανότατα για κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Τεμπονέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα