Ελλάς το μεγαλείο σου...

Ανοιχτές μένουν εδώ και δεκαπέντε ημέρες οι τριπλές απαγορευτικές μπάρες διέλευσης στην ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση του ΟΣΕ στη Μενεμένη, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος για τους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς. Ο υδραυλικός μηχανισμός των μπάρων έχει χαλάσει, διότι έμεινε από... λάδια! Το απίστευτο γεγονός φανερώνει την εικόνα της διάλυσης που εμφανίζει το τελευταίο διάστημα ο ΟΣΕ, με κύριες αιτίες την εφεδρεία
εργαζομένων που... είχε ως αποτέλεσμα την έλλειψη προσωπικού σε καίριες θέσεις, τη γραφειοκρατία των υπηρεσιών του οργανισμού, αλλά και την κωλυσιεργία κάποιων υπεύθυνων υπαλλήλων που αφήνουν στην τύχη τη λειτουργία των μηχανολογικών συστημάτων, προφανώς για να τονίσουν το ζήτημα της υποβάθμισης του σιδηρόδρομου.

Οι μπάρες στην ισόπεδη διάβαση στην οδό Αγίας Παρασκευής δεν κλείνουν, γιατί έμειναν από λάδια, έλλειψη που προκάλεσε ζημιά στον μηχανισμό. Οι φύλακες στην έλευση τρένου τρέχουν μέσα στις γραμμές και κουνώντας ένα κόκκινο σημαιάκι σταματούν τα αυτοκίνητα, για να μη διέλθουν. Κάποιοι αφηρημένοι οδηγοί πατούν με το αυτοκίνητο τις ράγες και αμέσως βάζουν όπισθεν για να αποφύγουν τη σύγκρουση.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Keywords
Τυχαία Θέματα