Δραματικό μήνυμα-διάγγελμα Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Στις 11 και μισή το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Λ. Συγγρού συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας , με τον Αντώνη Σαμαρά να στέλνει μήνυμα προς τους βουλευτές του ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για οριακές απώλειες από την πλευρά της ΝΔ στην ψήφιση του πακέτου....

Μάλιστα ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους βουλευτές για να τους θέσει το διακύβευμα της σωτηρίας της χώρας και παραμονής στο ευρώ και θα απαιτήσει κομματική πειθαρχία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Τύπος
της Κυριακής η προσοχή του Μαξίμου συγκεντρώνεται κυρίως στους βουλευτές της περιφέρειας οι οποίοι εμφανίζονται προβληματισμένοι για το πακέτο μέτρων αλλά και στους νεοεκλεγέντες βουλευτές που παραμένουν στην πλειοψηφία τους «σιωπηροί».
Ωστόσο, στη ΝΔ αναφέρουν ότι σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί επί ημερών κυβέρνησης Παπαδήμου όταν κάποιοι γαλάζιοι είχαν την πολυτέλεια να πουν όχι, σήμερα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιθώριο ή για αποχή από την ψηφοφορία.
Κρατούν επίσης το γεγονός ότι μέχρι χθες κανένας βουλευτής δεν διαμήνυσε ότι σκέφτεται να καταψηφίσει τα μέτρα πλην του Νίκου Σταυρογιάννη ο οποίος οδηγήθηκε στη διαγραφή.
Ο πρωθυπουργός θα απαιτήσει σήμερα από τους βουλευτές της Ν.Δ. να πάνε «μπετόν αρμέ» στην ψηφοφορία της Τετάρτης, χωρίς το φόβο του αιφνιδιασμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα