Δένδιας: η Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής – Αλλάζει ο νόμος για εγκληματική οργάνωση

Τη διεύρυνση των άρθρων του νόμου για τη σύσταση εγκληματική οργάνωση και του άρθρου για την κατάρτιση ένοπλης ομάδας προανήγγειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στις δηλώσεις του με αφορμή την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνη....

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών μετά τα τελευταία γεγονότα ανέβαλε την αυριανή επίσκεψή του στη Ρώμη.

Ο κ. Δένδιας είπε πως η δολοφονία
του 34χρονου στο Κερατσίνι από άτομο που δηλώνει μέλος της Χρυσής Αυγής σε συνδιασμό με τα γεγονότα στον Μελιγαλά και την απαξίωση χθες του Ελληνικού Κοινοβουλίου δείχνουν τις προθέσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, όπως χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή.

Η δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής στη δολοφονία και τα άλλα γεγονότα, είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, λέγοντας ότι τις προσεχείς ημέρες θα δοθεί σε δημόσιο διάλογο η πρόταση για αλλαγή των άρθρων για τη σύσταση εγκληματική οργάνωση και του άρθρου για την κατάρτιση ένοπλης ομάδας.
Ο κ. Δένσιας αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή δήλωσε πως η παρουσία μελών της με στρατιωτικού τύπου αγήματα παραπέμπει σε ναζιστικές πρακτικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα