Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, με την 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμερα και αύριο....

Στην πλατεία Κλαυθμώνος συγκεντρώνονται από τις 11.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Μέρος στην κινητοποίηση παίρνουν και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, με τη ΓΣΕΕ
να πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα. Κλειστός είναι από τις 10 το πρωί ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η ΓΣΕΕ προβαίνει σε κινητοποιήσεις «εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο και αντιδρώντας απέναντι στη βαρβαρότητα των μνημονίων που ‘παράγουν’ λουκέτα, δημιουργούν στρατιές ανέργων και εξαθλιώνουν την κοινωνία».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η Συνομοσπονδία θα συνεχίσει τη μάχη για να ανατρέψει την ασκούμενη πολιτική και να βγει η χώρα από τα δεσμά των μνημονίων. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για να μπει οριστικό τέλος στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανεργία, στη λιτότητα, στον εκφοβισμό, στις απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στις διαθεσιμότητες, στη φοροεπιδρομή, στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, στα σχέδια διάλυσης της αμυντικής βιομηχανίας, στο ξεπούλημα και τον τεμαχισμό εταιρειών κοινής ωφέλειας (νερό, ρεύμα, κλπ)»
Keywords
Τυχαία Θέματα