Απότακτος αστυνομικός συνελήφθη για απάτες δεκάδων χιλιάδων ευρώ



Σε τουλάχιστον δώδεκα υποθέσεις εμπλέκεται ο 37χρονος Ελληνας που συνελήφθη από την Αστυνομία, ο οποίος προσποιούμενος τον υπάλληλο του υπουργείου Ανάπτυξης είχε αποσπάσει χρηματικά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ....

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 37χρονος παρουσιαζόταν σε επιχειρηματίες ως υπάλληλος του υπουργείου Ανάπτυξης και υποσχόμενος να αναλάβει τις διαδικασίες υπαγωγής τους σε διάφορα προγράμματα επιδοτήσεων τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από 2.000 έως 6.000 ευρώ.
Εις βάρος του 37χρονου
σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένα Ελληνας 33 ετών και μια 30χρονη γυναίκα βουλγαρικήςκαταγωγής.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα περιπτώσεις εξαπάτησης ατόμων, από τις οποίες οι εννέα αφορούν προγράμματα επιδότησης καλλιεργειών και οι υπόλοιπες προγράμματα επιδότησης αλιείας και καταστημάτων.
Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο 37χρονος έχει πάρει από τους πολίτες, που εξαπάτησε, δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πάντως, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 37χρονος έχει εξαπατήσει και άλλα άτομα.
Keywords
Τυχαία Θέματα