ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΙΚΟΛΕΟΥΣΑΚΟΥ!



ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΩΣ… Την Παρασκευή 27-9-2013 ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι ο κ. Νικολεουσάκος υπέβαλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης. Μετά από ενάμιση χρόνο, που ο κ. Νικολεουσάκος εντάχθηκε στους ΑΝ.ΕΛ., αφού απόλαυσε όλων των προνομίων συμμετοχής... του στο συνδυασμό "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ", και στήριζε όλες τις αποφάσεις του συνδυασμού (εντός κι εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου) λίγους δε μήνες πριν από την διενέργεια των δημοτικών εκλογών, αποφάσισε να αποχωρήσει, γιατί δήθεν ο συνδυασμός μας είναι "φιλομνημονιακός".

Γίνεται,
λοιπόν, σαφές, ότι η ενέργεια αυτή αποσκοπεί απλά και μόνο στην δημιουργία εντυπώσεων, για μικροπολιτικούς λόγους, ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Ο λαός του Κορυδαλλού γνωρίζει πολύ καλά τη στάση, που έχει τηρήσει, ο συνδυασμός "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ", μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και τις πρωτοβουλίες, που έχουμε αναλάβει.
Ο συνδυασμός μας πολιτεύεται πάντα με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Κορυδαλλού και των πολιτών του, κι αυτό είναι γνωστό στην πόλη μας. Όλους τους άλλους χαρακτηρισμούς τους επιστρέφουμε "αρμοδίως".
Keywords
Τυχαία Θέματα