ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ…

Απάντηση στην ανάρτηση μας έδωσε ο κ.Νάσος Τρέντζος σε blog που το αναδημοσίευσε και όχι στο dimotikosafari όπου και ήταν η αρχική πηγή. Ο γαμπρός του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κάνει λόγο για συκοφαντία. Ολόκληρο το Δ.Τ...

Έλαβα γνώση του δημοσιεύματός σας με τίτλο “ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ”, το οποίο δημοσιεύθηκε σήμερα στον ιστότοπο newsarcadia.blogspot.gr (αναφέρεται ώρα ανάρτησης 8.30 πμ
και πηγή ο ιστότοπος dimotiko safari).
Το δημοσίευμα, όπως προσδιορίζεται από τον τίτλο του, είναι συκοφαντικό, ψευδές και ανυπόστατο, τουλάχιστον κατά το μέρος που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις διαπλοκής διαστρεβλώνοντας μια ωφέλιμη για την Περιφέρεια στρατηγική δράση, αλλά και ταπεινού ύφους και ήθους. Γνωρίζω (όπως κι εσείς γνωρίζετε) ότι πολλές φορές η συκοφαντία, ιδίως δια του τύπου, εκκινεί από την πρόθεση και υποκρύπτει απόπειρα εκβίασης του προσώπου που διαβάλλεται.
Συνεπώς, με το παρόν, το οποίο επέχει θέση εξωδίκου διαμαρτυρίας και κοινοποιείται στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, σας εφιστώ την προσοχή ως προς τα ανωτέρω και σας καλώ άμεσα από τη λήψη του παρόντοςείτε να αποσύρετε οριστικά το δημοσίευμα από κάθε δυνατή πηγή δημοσίευσής του, είτε να ανασκευάσετε τα αναφερόμενα σ’ αυτό, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και η ηθική υπόσταση της προσωπικότητάς μου.
Ειδάλλως, θα αναλάβω τις κατάλληλες δικαστικές και διοικητικές ενέργειες για την άρση της ανωνυμίας σας, τον ποινικό σας κολασμό και την αποζημίωσή μου από τα πολιτικά δικαστήρια.
Νάσος Τρέντζος
Keywords
Αναζητήσεις
νασος τρεντζος, νασοσ τρεντζοσ
Τυχαία Θέματα