Αναγκαία η αναβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου

Τη συνέχιση της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου και την αναβάθμισή του, ζητεί με ομόφωνο ψήφισμα σε έκτακτη συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων....

Στο ψήφισμα αυτό προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην πόλη και κάνει λόγο για ενοικίαση κλινικών του νοσοκομείου, ενώ χθες το πρωί οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του ιδρύματος.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συνδύασε τη λειτουργία του νοσοκομείου με το ειδικό ιστορικό
βάρος της πόλης του Ναυπλίου, αλλά με τον ιδιαίτερο τουριστικό χαρακτήρα της, αφού βρίσκεται μέσα στους πέντε πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Ο κ. Κωστούρος σημείωσε πως «το αίτημα να παραμείνει ανοιχτό και αναβαθμισμένο το νοσοκομείο θέλει όλους μας ενωμένους σε αυτό τον αγώνα μακριά από κομματικές διαμάχες».

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου θα παραδοθεί στον υπουργό υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, από αντιπροσωπεία στην οποία θα συμμετέχουν ο δήμαρχος της πόλης, αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου στο νομό, οι βουλευτές της Αργολίδας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Ναυπλιέων και η διοίκηση του νοσοκομείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα