Ο ακούραστος Αυτιάς και οι γκάφες της νεαρής ρεπόρτερ

Δεν παίζεται ο Αυτιάς! Does not exist η περίπτωση του! Τι κι αν έριξε αυλαία για καλοκαίρι ο άνθρωπος, εκεί ακόμα στις επάλξεις! Εμφανίστηκε today στην πρωινή εκπομπή που αντικαθιστά την Τσαπανίδου, με τα όλα του! Εννοώντας, τις σημειώσεις του, τις χαρτούρες του και τα κομπιουτεράκια του να υπολογίζει! Τι άλλο! Τις περικοπές και τα μέτρα σόκι και δέος που μας εκσφενδονίζουν κυβέρνηση και τρόικες!

Δέσμιος της δημοφιλίας του
Η αφασία ήταν πριν περάσει

σε διαφημίσεις ο journalist που παρουσιάζει την εκπομπή, Νίκος Υποφάντης, που του λέει «Μένεις εδώ», γιατί έχουν μαζέψει πολλές ερωτήσεις να του κάνουν…
«Φεύγω! Έχω δουλειά!» μπουμπούνισε ο Αυτιάς, αλλά μάταια! Τον κράτησαν και μετά και τον ξεζούμισαν! Όχι που τον αφήνεις! Στο δε σήμα όταν έπεσε, ακούστηκε από μικρόφωνο ανοιχτό, φωνή να του λέει: «Ξέρεις πόσες ερωτήσεις έχεις;»… Μιλιούνια voice μου!

Τα μέτρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και ο άλλος μας βρίσκει πιο ισχυρούς
Και με την ευκαιρία, στην εκπομπή ακούσαμε και… ανέκδοτο. Είχε την πλάκα του! Κάντε hear:
Εκεί που χτυπιόταν ο Αυτιάς και εξηγούσε τις ένα κάρο μειώσεις στο εφάπαξ, προβλέποντας ότι στο τέλος δεν θα υπάρχει καθόλου, ο journalist Υποφάντης τον «μαλώνει» ότι είναι μάντης κακών νέων και καθόλου αισιόδοξος.
Ο Αυτιάς αγριεύει το μάτι του (και με το δίκιο του) και τον ρωτάει να του απαντήσει, πότε έχει πέσει έξω.
Και εδώ έρχεται το ωραίο!
Του ψελλίζει ο άλλος ότι δεν έχει, αλλά ότι τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί… (άκουσον, άκουσον το επιχείρημα του!) «Είμαστε πιο ισχυροί διαπραγματευτές».
Περιττό να πούμε ότι δεν κρατήθηκε από τα γέλια ο Αυτιάς!

Βραβείο γκάφας 2012
Αλλά το ακόμα πιο ωραίο και πετυχημένο που εκτυλίχθηκε στην summer πρωινή εκπομπή του Φαλήρου today, ήταν με το καυτό θέμα της Βούλας Παπαχρήστου. Εκεί να δείτε σκηνικό! Που βγαίνει η ρεπόρτερ Βίκυ Παύλου να δώσει τα τελευταία νέα και αναφέρεται και στα τουίτ συμπαράστασης που έχουν γίνει από χτες… και με ποιο λέτε ξεκινάει;

Control: Εξαφανίστε την!  
Με το τουίτ του Γιώργου Καραμέρου (με σβησμένο τη φωτο του βέβαια) «Είσαστε σοβαροί ρε; Καταστρέφετε ένα κοριτσάκι επειδή έγραψε μια βλακεία στο twitter; Αυτοί με το μαύρο εκατομμύριο;»!
Ίσα άλλα 2-3 τσακ μπαμ στα γρήγορα πρόλαβε να ξεστομίσει πριν την κόψουν άρον άρον από τον αέρα!

Ενημερωμένη όχι αστεία
Στις γκάφες της νεαρής ρεπόρτερ  να προσθέσουμε και την ατάκα της νωρίτερα ότι «Μέχρι τώρα η αθλήτρια δεν έχει δηλώσει κάτι, το μόνο που καταφέραμε να διαβάσουμε μέσα από κάποια sites, έχει πει σε γνωστούς της ότι έχουν κοπεί τα πόδια της»… Προφανώς δεν πιάνει κρατική σπίτι της, διότι η ΝΕΤ φιλοξενούσε ολάκερο interview της!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα