Αύξηση απαγωγών απλών πολιτών λόγω κρίσης

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία καθώς διαπιστώνεται αύξηση των απαγωγών με θύματα ανθρώπους της μεσαίας τάξης, εφιστώντας την προσοχή των πολιτών!...
Μέχρι και πριν από δύο χρόνια, τα θύματα των απαγωγών ήταν κυρίως πλούσιοι επιχειρηματίες και οι απαγωγείς ήταν οργανωμένες εγκληματικές ομάδες που ζητούσαν ως αντάλλαγμα λύτρα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, ελέω της οικονομικής κρίσης, οι απαγωγείς βάζουν στο στόχαστρό τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης και ζητούν για την απελευθέρωσή τους όχι εκατομμύρια ευρώ, αλλά μερικές χιλιάδες!

«Στις απαγωγές η Ελλάδα
θυμίζει πλέον χώρα της Λατινικής Αμερικής», αναφέρει στέλεχος της Αστυνομίας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με την οποία διαπιστώνεται πλέον αλλαγή στο προφίλ τόσο των απαγωγέων, όσο και των θυμάτων τους.

Έτσι, από την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, περάσαμε σε εκείνες του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, της κόρης του δημάρχου Ιωαννίνων, Σοφίας Γκόντα και του 15χρονου γιου τραπεζικού στη Χαλκίδα.

Τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί έξι απαγωγές «χαμηλού προφίλ», ενώ την Αστυνομία απασχολεί ιδιαίτερα και η συμμορία που απαγάγει κοσμηματοπώλες και ζητάει λύτρα σε χρυσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα