Βόζεμπεργκ: Θα υπάρχει πρόβλημα αν έχει μεγάλη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ...



Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μίλησε στον REAL FM για τον χαρακτήρα των ευρωεκλογών, αλλά και την...
απόφαση του eurogroup για το θέμα του χρέους.
«Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησε από την αρχή να δώσει στις ευρωεκλογές έναν χαρακτήρα εθνικών εκλογών. Η ΝΔ
και η κυβέρνηση αγαπά την Ευρώπη, την πιστεύει και πιστεύει ότι μέσα από τους θεσμούς της Ευρώπης μπορεί να βγει η χώρα από την κρίση. Γι αυτό και μίλησε για σταθερότητα ο Πρωθυπουργός», σχολίασε αρχικά η κ. Βόζεμπεργκ και συνέχισε:
«Αν ω μη γένοιτο, έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει μια δραματική απόκλιση από το 2ο κόμμα εκεί πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Θα δημιουργηθεί μια ανισορροπία. 3-4 μονάδες είναι μεσαία διαφορά. Η μικρή απόκλιση δικαιολογείται. Η διαφορά η μεγάλη, μόνο σε 10 μονάδες θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εμπιστοσύνη πια έχει περάσει στην άλλη όχθη».
«Η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει τον λαό, λέγοντας ότι την επομένη, φύγετε. Το φύγετε πρέπει να το πει ο Ελληνικός λαός», πρόσθεσε.
«Απεγκλωβίστηκε το ποσό των 11 δις από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας το οποίο μένει να καλύψει τυχών δημοσιονομικό έλλειμμα. Το ότι η υπόθεση της ελάφρυνσης του χρέους που είναι μια σημαντική υπόσχεση των δανειστών, το γνωρίζαμε ότι θα μεταφερθεί προς τον Οκτώβριο», σχολίασε σε σχέση με τις αποφάσεις του eurogroup και συνέχισε:
«Η κυβέρνηση σήμερα, δεν έχει επικοινωνιακό χαρακτηριστικό στην κυβερνητική της πολιτική».
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS
Keywords
Τυχαία Θέματα