Βέρα στο... αριστερό για τον Ανδρέα Γ.Παπανδρέου



ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Οι δεσμοί της οικογένειας Παπανδρέου με την Κρήτη θα γίνουν ακόμα πιο στενοί. Μία 28χρονη Κρητικοπούλα έκλεψε την καρδιά του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος είναι αυτό το...Σαββατοκύριακο στη μεγαλόνησο για να κανονίσει τις λεπτομέρειες
του αρραβώνα που προγραμματίζεται για τις 25 Ιανουαρίου.

Ο νεαρός Ανδρέας Παπανδρέου έχει σχέση με την 28χρονη Πωλίνα Πατραμάνη από τη Χερσόνησο Ηρακλείου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τον Μάιο του 2012. Η σχέση τους επισημοποιήθηκε ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο, τον Οκτώβριο που πέρασε. Το ζευγάρι δεν κράτησε τον δεσμό κρυφό.

Ο Ανδρέας και η Πωλίνα το ανακοίνωσαν τόσο στις οικογένειές τους όσο και στους φίλους τους. Σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει η Πωλίνα στο Facebook, το ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο και έχει φόντο τη φωταγωγημένη Ακρόπολη.

Το επόμενο βήμα
Αναφέρει ότι η σχέση ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2013. Σύντομα διαπίστωσαν ότι έχουν περισσότερα κοινά σημεία από όσα φαντάζονταν αρχικά και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Στην περιοχή της Χερσονήσου, η σχέση του νεότερου Ανδρέα Παπανδρέου με την όμορφη Πωλίνα άρχισε να γίνεται γνωστή τις τελευταίες ημέρες. Οπως ήταν αναμενόμενο, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος της μέλλουσας νύφης, επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός για τους επικείμενους αρραβώνες το ερχόμενο Σάββατο. «Εδώ όλοι είναι ενθουσιασμένοι για τους αρραβώνες. Πρόκειται για ένα ταιριαστό ζευγάρι, το οποίο το συνοδεύουν οι θερμότερες ευχές όλων μας», δήλωσε στο «Εθνος».

Μαντινάδες
Τιμητικό θεωρούν πολλοί Κρητικοί το γεγονός ότι μία συντοπίτισσά τους έκλεψε την καρδιά του γιου του πρώην πρωθυπουργού και αρκετοί είναι εκείνοι που ήδη σπεύδουν να αφιερώσουν στο ζευγάρι μαντινάδες και να τους ευχηθούν τα καλύτερα για το μέλλον.

Το τραπέζι του αρραβώνα θα γίνει σε ταβέρνα της Χερσονήσου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το ζευγάρι έχει ήδη κανονίσει τα διαδικαστικά του αρραβώνα τον οποίο θέλουν ρομαντικό και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Οι δύο οικογένειες, και λόγω της παρουσίας του πρώην πρωθυπουργού, έχουν περιορίσει των αριθμό των καλεσμένων στους 30.

O Ανδρέας Παπανδρέου είναι γιος του πρώην πρωθυπουργού από τον πρώτο γάμο του με την Εύα Γεωργίου. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολέγιο και στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στη Βοστώνη και κοινωνιολογία στη Σουηδία. Σπούδασε επίσης διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Κεντ και έκανε μεταπτυχιακό στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο που βρίσκεται στα Χανιά.

Η Πωλίνα Πατραμάνη είναι αθλήτρια του βόλεϊ, εργάζεται από το 2005 σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Aldemar Hotels & Spa στον Ανισσαρά Χερσονήσου. Εχει αγωνιστεί στη Νίκη Αμαρουσίου, στη Χερσόνησο, αλλά και στη ΓΑΣ Μεσαράς την περίοδο που συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία.
ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα