Τραγωδία στην οικογένεια Brosnan

Συντετριμμένος είναι ο γνωστός ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν από το χαμό της κόρης του, η οποία έφυγε την περασμένη εβδομάδα από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, «χτυπημένη» από τον καρκίνο.
Η Σάρλοτ Μπρόσναν έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών, την ίδια ασθένεια που πριν από 20 χρόνια στοίχισε και τη ζωή της μητέρας της, της πρώτης συζύγου του Πιρς Μπρόσναν, Κασσάνδρα.

Φίλοι της απότισαν φόρο τιμής στην Σάρλοτ, η οποία ζούσε στο δυτικό Λονδίνο με το σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, μια κόρη ηλικίας 14 και έναν γιο 8 ετών. Ο 60χρονος ηθοποιός εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «στις 28 Ιουνίου
η αγαπημένη μου κόρη Charlotte Emily πέρασε στην αιωνιότητα, καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις ωοθήκες. Στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της Alex, τα παιδιά της Isabella και Lucas και τα αδέρφια της Κρίστοφερ και Σον. Η Σάρλοτ πάλεψε με χάρη και ανθρωπιά, κουράγιο και αξιοπρέπεια τον καρκίνο. Οι καρδιές μας είναι συντετριμμένες από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πλάσματος. Προσευχόμαστε για εκείνη και ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα θεραπεία γι΄ αυτή την άθλια αρρώστια».
Ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε το 1980 την Κασσάνδρα, αυστραλιανή ηθοποιός και πρώην «Bond girl». Απέκτησαν μαζί τον γιο τους, Σον, το 1983, ενώ εκείνη είχε από τον πρώτο της γάμο δύο παιδιά τη Σάρλοτ και τον Κρίστοφερ. Οταν ο πατέρας τους πέθανε το 1986, ο Πιρς Μπρόσναν τα υιοθέτησε και τους έδωσε το επώνυμό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα