«Τι κρίση ηλικίας να περάσω...χτυπιέμαι με κοριτσάκια 18-20 ετών»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν και παραμένει ένα από τα ισχυρά χαρτιά της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον χαμό του πατέρας της, για την ηλικία αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Καλέ, τι «κρίση ηλικίας» να περάσω; Εγώ πάω στα τουρνουά -κάτι που συνέβη και πρόσφατα σε πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Πράγα,
όπου κέρδισα μάλιστα και δύο μετάλλια- και χτυπιέμαι με τα κοριτσάκια που είναι 18 και 20 χρόνων -συμμαθήτριες, δηλαδή, του γιου μου- και θα περάσω κρίση ηλικίας; Τι λες τώρα; Αυτά, βέβαια, υπάρχει πιθανότητα να είναι μόνο στο μυαλό μου, διότι μπορεί να με βλέπουν οι άλλοι απέξω και να λένε «τι κάνει τώρα αυτή στα τουρνουά;». Αλλά δεν με ενδιαφέρει!»

«Νυστέρι δεν θέλω να βάλω ποτέ! Θεωρώ μεγάλο λάθος το να «κόβεσαι» γενικά - είναι λόγος να φύγει από τα τσάκρα η ενέργειά σου. Δεν πρέπει να δημιουργείς τέτοιου τύπου «τομές» στο σώμα - άλλο το να κάνω μία εγχείρηση επειδή, για παράδειγμα, έχει πρόβλημα η χολή μου. Αλλά, για την εμφάνισή μου, δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Και επίσης, έχω μεγάλο πρόβλημα με τη νάρκωση. Σκέψου ότι δεν έκανα ούτε επισκληρίδιο για να γεννήσω - έκανα δύο γέννες με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο. Και αυτό προέρχεται από την εφηβική μου ηλικία, όταν χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας που δεν ξυπνούσα και χρειάστηκε να μου δώσουν αντίδοτα. Από τότε μου είπαν ρητά ότι θα πρέπει να προσέχω τη νάρκωση.»
Keywords
Τυχαία Θέματα