"ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ" Ο ΓΑΠ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΗ!(σσ ολοι ολοι και ο Κασσης...)



ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ο (παρ” ολίγον αντάρτης για το γάλα) Μιχ. Κασσής στους διαδρόμους της Βουλής άρχισε, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», παρουσία και άλλων βουλευτών, να ξιφουλκεί εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με...

ασυνήθιστα βαριές εκφράσεις. «Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Επρεπε
να τον είχε διαγράψει ο Βενιζέλος και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Δεν μπορεί, κύριε Παπανδρέου, όταν ήσουν πρωθυπουργός να δίνεις 25 δισ. στις τράπεζες και τώρα να μην ψηφίζεις το άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».
Και συνέχισε βάζοντας αυτή τη φορά στόχο τον κ. Απ. Κακλαμάνη: «Τον Κακλαμάνη έπρεπε ο Βενιζέλος να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να πάμε σε εκλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φοβόμαστε τις εκλογές».
Όπως αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, «για να αποκατασταθεί η αλήθεια, οφείλω να αναφέρω ότι πρώτη η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου ήταν αυτή (και όχι ο κ. Ευ. Βενιζέλος) που όταν άκουσε το «όχι» (στη δεύτερη ανάγνωση του καταλόγου ψηφοφορίας) του κ. Παπανδρέου στο άρθρο για τις τράπεζες σηκώθηκε από τη θέση της λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται». Και ποιος νομίζετε ότι ενοχλήθηκε από τη στάση της κυρίας Χριστοφιλοπούλου; Ο κ. Π. Λαφαζάνης. «Ετσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ” αυτόν τον τρόπο σ” έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις… σφαλιάρες» είπε στους δημοσιογράφους».
Keywords
Τυχαία Θέματα