Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από τις διαδηλώσεις στην Τουρκία



Τα τελευταία νέα :
17:45 Πανό του CHP στην πλατεία και μαζί φώτο του Κεμάλ.
17:14 Κάποιοι στην Ταξίμ, με φωτογραφίες του Κεμάλ…
17:00 Μαύροι καπνοί στο πάρκο Gezi (φώτο δεξιά!)
16:30 Χιλιάδες κόσμος στην Ταξίμ…και ήρεμα τα πράγματα μετά την αποχώρηση της αστυνομίας.
15:50 Η αστυνομία φεύγει από την πλατεία Ταξίμ, οι διαδηλωτές μπήκαν στο πάρκο Gezi
15:45 υποστηρικτές
του κόμματος CHP της αντιπολίτευσης μεταβαίνουν με το πλοίο της γραμμής στο Ταξίμ από το Καδίκιοϋ. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω…
15:30 Αρχίζουν και κλείνουν δρόμους προς Taksim. Αυτήν την ώρα πετούν πολλά ελικόπτερα πάνω από την περιοχή.
Πολλές ομάδες ανθρώπων πάνε με τα πόδια προς Taksim και καθώς περνούν από τις γειτονιές απλοί άνθρωποι τους χειροκροτούν.
Στις 4 ξεκινά πορεία διαμαρτυρίας από το Μπεσίκτας προς το Ταξίμ το κόμμα της αντιπολίτευσης CHP, ανακοινώθηκε πριν λίγο!!!
Γεμίζουν οι δρόμοι γύρω από την πλατεία ΤΑΞΙΜ!
· Οδομαχίες συνεχίζονται στην Ιστικλάλ και σε στενά μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.
· Ραδιοτηλεοπτικά μέσα απαγορεύθηκαν να μεταδίδουν, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν μπλοκαριστεί, οι υπόγειες διαβάσεις προς Taksim έχουν κλείσει και έχουν απενεργοποιήσει τις κάμερες παρακολούθησης.
· Η Τουρκία ξεσηκώνεται! Ανακοινώθηκε μακροσκελής λίστα για την ώρα και τον τόπο των διαδηλώσεων σε όλη την Κωνσταντινούπολη και σε τουλάχιστον 50 μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.
· Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κοινωνικά κινήματα -που ξεφυτρώνουν από άκρου σε άκρου της χώρας- αναμένονται εκατοντάδες πολίτες από Σμύρνη, Άγκυρα, και άλλες πόλεις στην Κωνσταντινούπολη για τη μεγάλη διαδήλωση το απόγευμα.·
Πέμπτη μέρα έκτακτων επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη και οι αστυνομικοί φαίνεται (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!) να έχουν κουραστεί υπερβολικά, λόγω και της μαζικότητας των διαδηλώσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται ενισχύσεις από όλη τη χώρα από τα νοτιοδυτικά και από τα τουριστικά θέρετρα της Μαύρης Θάλασσας.
Οι επιδόσεις της αστυνομίας έχουν συγκλονίσει τη διεθνή κοινότητα, με τεκμηριωμένα περιστατικά υπερβολικής χρήσης δακρυγόνων, με στόχο τα κεφάλια των διαδηλωτών, με ψεκασμούς διαδηλωτών από ελικόπτερα ….
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ “FAKE” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ…

olympia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα