ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ



Ο Πυρήνας Υποστητικτων του Κ.Καραμανλη προειδοποιει με πολυ σκληρη γλωσσα την πολιτικη ανοιξη του Σαμαρά οτι σε περιπτωση αλλαγης ονοματος της παραταξης θα βρει τους Καραμανλικους απεναντι.
Για πρωτη φορα ομως γινεται μνεια
και σε ιδεολογικα θεματα αλλα και σε μεθοδευσεις των κολλητων του Σαμαρά εναντιον του Καραμανλη στην υποθεση της ονομασιας του κομματος και οχι μονον.Διαβαστε προσεκτικα τι γραφει ο Πυρηνας:
»
Με αφορμή τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα, που έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο αλλαγής τόσο του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας όσο και των ιδρυτικών αρχών της, ως Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή αισθανόμαστε την ανάγκη να αποκαλύψουμε, στους φίλους επισκέπτες της σελίδας μας και όχι μόνο, την σκοπιμότητα που υποκρύπτουν οι συγκεκριμένες κινήσεις, αλλά και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα που ευελπιστούν πως θα έχει, η ευόδωση των προσπαθειών τους.
Άλλωστε, όπως σας είχαμε προαναγγείλει και σε παλαιότερο άρθρο μας, αν κάποιοι επιμένουν σε τέτοιου είδους τακτικές, εμείς θα βγούμε και θ΄αποκαλύψουμε πρόσωπα και διευθύνσεις.
Αρχικά σας αναφέρουμε ότι οι ειδήσεις αυτές, έχουν ως πηγή τροφοδοσίας το Μαξίμου.
Δεν πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά για υπαγορευμένα δημοσιεύματα. Γι΄αυτό άλλωστε και η αρχική τους δημοσίευση γίνεται από μέσα, φίλα προσκείμενα προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Στόχος τους είναι, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο, η απόσχιση ενός μέρους καραμανλικών στις επερχόμενες διπλές εκλογικές αναμετρήσεις, απ΄τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα με ηχηρό τρόπο.
Ας πάρουμε όμως το σχέδιο (γιατί δεν είναι σενάριο) με τη σειρά του.
Γιατί άραγε οι άνθρωποι που εμφανίζονται ότι σχεδιάζουν αυτό το εγχείρημα, είναι νεόκοποι νεοδημοκράτες, που η σχέση τους με το κόμμα ξεκινά με την ανάληψη της ηγεσίας από την νέα τάξη πραγμάτων;
Ο λόγος είναι καθαρά, για να προκαλέσουν αυτούς που πιστεύουν, ότι ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;
Δεν σας κάνει εντύπωση, πως τόσο ο Σαμαράς όσο και οι υποτιθέμενοι σχεδιαστές, ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν;

Και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου;

Η λογική θα επέβαλε, ακόμα και αν κάτι τέτοιο ήταν προαποφασισμένο, να έβγαιναν χθες και να το διέψευδαν, προς χάριν της αναγκαίας ενότητος.

Αυτοί όμως όχι μόνο δεν το κάνουν, αλλά αντιθέτως το διαιωνίζουν.

Και ο λόγος είναι τριπλός. Από την μία επιζητούν την ηχηρή απόσχιση, ώστε να δικαιολογήσουν το ατυχές αποτέλεσμα.
Από την άλλη, βρίσκουν το εξιλαστήριο θύμα στο πρόσωπο του Καραμανλή, τον χρεώνουν την αποτυχία και του φορτώνουν την ρετσινιά.

Και τρίτον, αποδεικνύουν περίτρανα την αναγκαιότητα της σχεδιαζόμενης αλλαγής, παραλληλίζοντας τη Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ.

Επαναλαμβάνουμε πως στοχεύουν σε αντίδραση, ενός μέρους εκ των καραμανλικών και όχι στο σύνολο.

Γιατί αν πάνε στο σύνολο, θα κλάψουνε μανούλες!

Το κόμμα είναι ΕΘΝΑΡΧΙΚΟ είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Και μη νομίζουν ότι κάνοντας μετατόπιση από το κέντρο στο δεξιό μέρος της δεξιάς, κοιτάζοντας ακόμα πιο δεξιά και με μεταγραφές αμφιβόλου αξίας, απέκτησαν στρατό.

Τα χειροκροτήματα που ακούγονται, είναι από πληρωμένους χειροκροτητές και όχι από οπαδούς.

Σίγουρα ποντάρουν και στο γεγονός, πως ο Καραμανλής ως εγγυητής της ενότητας, δεν θα κάνει καμία διασπαστική κίνηση, ειδικά εν μέσω προεκλογικής περιόδου, και μάλιστα βασιζόμενος σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Βέβαια, απορίας άξιον είναι πως μέσα σ΄αυτή την αναμπουμπούλα, κανείς δεν σκέφτηκε να ρωτήσει επ΄αυτού την γνώμη της Ντόρας!

Ή μήπως έντεχνα κάποιοι, την αφήνουν έξω απ΄το παιχνίδι;
Να μιλήσουμε και για το plan b ή θα πέσουν πολλά μαζεμένα;
Ας το αφήσουμε για μια άλλη στιγμή.

Το σίγουρο είναι πάντως πως κάποιοι, δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την προτροπή μας να ξεχάσουν τις μέρες του 2009.

Και αν δεν το κατάλαβαν, θα τους το δώσουμε εμείς να το καταλάβουν!»
Keywords
Τυχαία Θέματα