ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.

Σε συμπεράσματα που αποτελούν βόμβα για το πολιτικό σκηνικό, καταλήγει το πόρισμα το οποίο δημοσιοποιείται περί τα τέλη Ιανουαρίου του νέου έτους και αφορά τις παρακολουθήσεις και το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή. Όπως είναι γνωστό ο ανακριτής Δημήτριος Φούκας έχει συνδυάσει και τις δύο υποθέσεις :Αυτή των παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και εκείνη του περίφημου σχεδίου Πυθία που σύμφωνα με τις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ήταν σχέδιο εξόντωσης του Κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι έρευνες και ανακρίσεις,έχουν καταλήξει ότι τις παρακολουθήσεις του πρώην πρωθυπουργού
και υπουργών της κυβέρνησής του, έκανε μεταξύ άλλων και υπάλληλος – ταυτοποιημένος - της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα ο οποίος διέμενε στο Παλαιό Ψυχικό. Το κινητό με το οποίο έκανε τις παρακολουθήσεις το είχε αγοράσει στον Πειραιά στο όνομα .. «Πέτρου».

Όλα τά στοιχεία πού έχουν συγκεντρωθεί, αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο παρά αφελείς ήταν οί τότε υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή (Ρουσόπουλος,Βουλγαράκης και Παπαληγούρας) πού είχαν προχωρήσει δημοσίως στις σχετικές καταγγελίες.

Σημαντικότατο είναι και το συμπέρασμα ,σχετικά με την αιτία-γιατί ζητούσαν την εξόντωση Καραμανλή και παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του και τηλέφωνα υπουργών του;-για το στήσιμο της υπόθεσης που έγινε γνωστή ως « Πυθία». ΄Ηταν οι τότε δραστηριότητες της κυβέρνησης Καραμανλη και κυρίως η ακύρωση του προσυμφώνου του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης.Γιά το σχέδιο εξόντωσης και πτώσης της κυβέρνησής του ,είχε ειδοποιηθεί σε υψηλότατο επίπεδο ο τότε πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής από την Ρωσική πλευρά…
Keywords
Τυχαία Θέματα